182 cm és 86 kg voltam. Sosem voltam egyik ismerősöm szerint sem nagy darab, csak aranyosan mackós. Fogytam 25 kilót, izmosodtam, és már a lányok is jobban megnéznek. De mégis mi lehet a baj?
Utolsó, valóban. 15 kg-ot fogytam. Bocs. :)
A többieknek: úgy gondolom a "tökösség" is megvan bennem. Meg a humorérzékem sem hiányzik.
szerintem az a gond, hogy kicsit túlságosan a külsődre koncentrálsz. mert valójában amit elmondtál, az egyáltalán nem hangzik rosszul (szerintem az eredeti mackós súly még jobb is lett volna, de ez csak személyes vélemény), még a belső tulajdonságok sem. csakhogy lehet, hogy van valami, amit furcsán csinálsz, veszélyes a tekinteted, rossz a szóhasználatod, esetleg valamilyen személyiségbeli problémád van, amiről nem tudunk. vagy csak nem vagy elég kitartó, ki tudja. innen nehéz elmondani, mi lehet a gond veled, hiszen nem ismerünk. esetleg kérdezd meg azokat, akik visszautasítanak, hogy oké, elfogadod, csak a jellemfejlődés kedvéért mégis mi az, ami nem tetszett neki benned? lehet, hogy szimplán csak nem vagy az esete, de az is lehet, hogy van valami konkrétum, amin akár javítani is tudnál.
viszont hozzátenném, hogy aki nem téged szeret meg, hanem valami mások véleményéből összetákolt valamit, az nem valószínű hogy egy hosszú távú és boldog kapcsolat lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!