Nagyon félek. Kérlek nézz be. Merjem bevallani? Mit szólna?
Nekem is volt már, hogy nagyon tetszett fiú és azt hittem szerelmes vagyok belé, leginkább középsikolában volt több alkalommal is. Osztálytárs, haver-barát aki nagyon megtetszett utána elhidegültünk mert neki én nem. Több pofára esésen megy át egy ember, mire megtalálja azt a fiút aki igazán hozzávaló. Tehát, ha te bármit meg is tennél próbálkozz, csalódni fogsz mert ő elutasított, és akárhányszor próbálkozol valószinűleg elfog. Ne csinálj magadból hülyét és főleg ne alázd meg magad egy fiú miatt sem! Legyen tartásod és igenis te nő vagy, és nem a nő fog a fiú után futni, hanem fusson utána a fiú, ha szeretné. Ha meg nem, találni fogsz jobbat, aki igenis fog küzdeni érted! De soha, soha ne alázd meg magad egy fiú előtt, vagy egy fiúnak. Mert utána ő azt elmondhatja a haverjainak jókat nevetnek majd rajtad, kibeszélnek és utána neked lesz rossz és szégyelni fogod magad.
Biztos vagyok benne, hogy megfogod találni, azt a fiút aki téged nagyon-nagyon fog szeretni és te is őt. És a legfontosabb, soha nem lesz veled bunkó és nem koppint le téged!
Nyugodj meg, és hidd el nekem egy fiú sem ér annyit, hogy megtegyél érte bármit. Egy nő legyen büszke!
L/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!