Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagyon félek. Kérlek nézz be....

Nagyon félek. Kérlek nézz be. Merjem bevallani? Mit szólna?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akit nagyon szeretek. Komolyan. Úgy érzem bármit, nem az üres kifejezés, hanem szó szerint bármit megtennék érte, azért hogy szerezhessem, vele lehessek. Három évvel idősebb nálam. Már sokszor "próbálkoztam" nála, de mindig lekoppintott elég rondán. Arra gondoltam, hogy bevallom neki. Elmondom mit érzek. De valahogy nem tudom, hogy.? Miképp.? Ti mit tennétek?
2014. ápr. 13. 19:12
 1/10 anonim ***** válasza:
Inkább ne.
2014. ápr. 13. 19:14
 2/10 anonim ***** válasza:
Attól, hogy ráerőlteted magad még nem fogja meggondolni magát. Ha akarna tőled valamit nem koppintott volna le már sokszor.
 3/10 anonim ***** válasza:
Persze, égesd be magad mégjobban...
 4/10 A kérdező kommentje:
Akkor mit tegyek?:(
2014. ápr. 13. 19:15
 5/10 anonim ***** válasza:
Felejts!
2014. ápr. 13. 19:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Szószerint bármit? Lefekudnél mással, ha azzal közelebb kerülnél?
2014. ápr. 13. 19:16
 7/10 A kérdező kommentje:
Bármi..
2014. ápr. 13. 19:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Nézd, ha durván lekoptatott-többször is, akkor eléggé világos, hogy nem akar tőled semmit (ráadásul még paraszt is). Megértelek, én is voltam már nagyon szerelmes, de nem éri meg hülyét csinálni magadból, tudom, hogy fáj, de ha ennyire nem jössz neki be, egyszerűen semmit nem tudsz csinálni. Az erőszakos nyomulás csak ront a helyzeten.
2014. ápr. 13. 19:27
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem is volt már, hogy nagyon tetszett fiú és azt hittem szerelmes vagyok belé, leginkább középsikolában volt több alkalommal is. Osztálytárs, haver-barát aki nagyon megtetszett utána elhidegültünk mert neki én nem. Több pofára esésen megy át egy ember, mire megtalálja azt a fiút aki igazán hozzávaló. Tehát, ha te bármit meg is tennél próbálkozz, csalódni fogsz mert ő elutasított, és akárhányszor próbálkozol valószinűleg elfog. Ne csinálj magadból hülyét és főleg ne alázd meg magad egy fiú miatt sem! Legyen tartásod és igenis te nő vagy, és nem a nő fog a fiú után futni, hanem fusson utána a fiú, ha szeretné. Ha meg nem, találni fogsz jobbat, aki igenis fog küzdeni érted! De soha, soha ne alázd meg magad egy fiú előtt, vagy egy fiúnak. Mert utána ő azt elmondhatja a haverjainak jókat nevetnek majd rajtad, kibeszélnek és utána neked lesz rossz és szégyelni fogod magad.

Biztos vagyok benne, hogy megfogod találni, azt a fiút aki téged nagyon-nagyon fog szeretni és te is őt. És a legfontosabb, soha nem lesz veled bunkó és nem koppint le téged!

Nyugodj meg, és hidd el nekem egy fiú sem ér annyit, hogy megtegyél érte bármit. Egy nő legyen büszke!

L/20

2014. ápr. 13. 19:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdezőt, de így nem is csoda, hogy visszautasította a srác.
2014. ápr. 13. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!