Első randira pesten hova vigyem a lányt én sem ismerem pestet. Miről beszéljek (? )
Figyelt kérdés
minden választ köszönök és minden apróságot írjatok le ami eszetekbe jut pls2014. ápr. 13. 14:18
1/7 anonim válasza:
belváros,körutak,Duna-part,Városliget .....................
a látottakról ha más ne jut eszedbe............
3/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat és mint téma hogy miről az átlagosak megvannak hogy milyen volt a napod stb de nagyon parázok mondjatok valamit pls
2014. ápr. 13. 15:12
4/7 anonim válasza:
én ajánlom a Bazilika Starbuck's-ot. Odalent jót lehet beszélgetni. Ha lemész a lépcsőn akkor jobbra hátul van egy kicsit eldugottabb rész. Bár a székek nem túl kényelmesek. 4 óra után már nem tudtam hogy üljek :D (lent gyorsan telik az idő :D )
5/7 anonim válasza:
nem kell annyira izgulni. Ő is éppen annyira izgul mint te és valószínűleg neki is megfordult már a fejében, hogy miről fogtok beszélgetni. Ha belekezdtetek egy témába akkor próbálj figyelni arra hogy miket mond és mihez tudnál hozzászólni. Hidd el könnyen el lehet jutni a bablevestől az autóversenyig. Ha kérdez valamit akkor ne tényszerűen válaszolj. Fejtsd ki a gondolataidat. Kérdezd meg, hogy ha lehetne akkor hol lenne most legszívesebben és mit csinálna. Ha visszakérdez akkor te mond azt hogy te legszívesebben itt vagy és beszélgetsz :D (ezt azért erősítse meg egy lány, nem tudom hogy bejönne-e nektek. Én elviccelve mondanék ilyet :) ) Vagy kérdezhetsz olyat, hogy ha sok pénzt nyerne akkor mire költene, lenne egy kívánsága akkor mi lenne az, ilyesmik... De ezeket csak akkor használd fel, ha nem jut eszedbe semmi más. Beszélgethettek gyerekkori emlékekről, arról szerintem mindenki szeret. Kicsiként jó kislány volt-e? és most hogy érzi?
6/7 anonim válasza:
azt hogy volt-e barátja és ezzel kapcsolatos dolgokat tanácsos kerülni, nem sokan szeretnek erről beszélni.
10 év múlva hogyan képzeli el magát? mit fog csinálni?
Lényeg hogy próbáld szóval tartani és ha ő is próbálkozik akkor nem lesz hosszú fennakadás. Ha mégis lesz, akkor nem tudom, mondjuk mosolyogj :D
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen sokat segítettetek ha még lehet ontsátok a dolgokat
2014. ápr. 13. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!