22/36 anonim válasza:
Igen hosszúkás az állad valóban van egy kis úgymond "csunyaság" de amugy helyes lány vagy de nem tökéletes
23/36 anonim válasza:
Elfogadnálak örökbe bármiféle duzzogás nélkül, az is biztos.
24/36 anonim válasza:
Már tudtam a kérdés elolvasása után, hogy egy szép lányt fogok látni. Nem értem, a szép lányok sose fogadják el magukat, mindig "gáz vagyok, csúnya vagyok stb.. negatív elemek" bezzeg aki nem túl megnyerő, az meg egyből "hú de szép vagyok, tökéletes". Ez mindig így van! :)
26/36 anonim válasza:
semmi gond veled :D de ne szállj el
F20
27/36 anonim válasza:
Szép vagy és ezt te is tudod. Aki csúnyának gondolja magát az szerintem nem fog magáról képet mutogatni egy nyilvános oldalon.
28/36 anonim válasza:
Dehogy vagy gáz! Az a srác, aki szégyel veled nyilvános helyen együtt mutatkozni, azzal van probléma! Nagyon szép vagy, más helyébe én büszke lennék egy ilyen barátnőre!
Van komoly barátod? Mennyi vagy?
29/36 anonim válasza:
Az ilyen "baratok" véleményére többet ne adj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!