Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek, ha annyira kisfiús...

Mit tegyek, ha annyira kisfiúsan nézek ki (genetikailag), hogy csak a 12-14 éves kislányoknál van esélyem? 16

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ha idősebb leszek sem fognak hozzám vonzódni az igazi nők, már pedig ma már egy 15-17 éves lány is gyakran úgy néz ki, mint egy igazi nő, magas, formás stb. Én meg nagyon alacsony és törékeny alkatú vagyok, pofára is inkább aranyos, mint férfiállat. Persze fiú vagyok, nem homár, de látom, hogy a lányoknak az igazi 20-30-nak kinéző tinik kellenek inkább. PÉldául, ha egy 15 éves fiú idősnek néz ki, mert magas és izmos meg férfias arcszerkezetű, akkor már odáig vannak érte a lányok. De nekem csak a kislányok maradnak így, de én nem akarom, hogy később pedo legyek. De ha valaki majdnem 17 évesen még mindig úgy néz ki, mint egy 12 éves kisfiú, akkor ott az esélyek durván lecsökkennek. Igazából genetika, ősöki s törpék voltak, bár inkább hájasan törpék, én meg pechemre még girhesen lettem törpe, kisfiús pofával, arcszőrzettel sem igazán tudtam vonzalmat növelni, csak a magasság és a tömeg itt a legfontosabb szerintem, de én magas nem leszek, dagadt törpe sem akarok lenni, de a nőknek csak is magas kiemelkedő fiúk kellenek, akik izmosak meg jóképűek. E
2014. ápr. 10. 18:53
 1/1 anonim ***** válasza:
AZ a baj, hogy neked is nő kell.. Hogy várhatod el, ha te kisfiúsan nézel ki? Elég érdekes pár lennétek. Meg alapjáraton a lányok az idősebb fiúkhoz vonzódnak, mert komolyabbak,(elvileg XD) és az agyi szintjük eléri a lányok szintjét (a normálisabb, nem netribi lányokról beszélek) :').. de viccen kívül.. Nem veled egykorú lányt kell keresned. Szerintem ráérsz még, eltelik pár év.. (mondjuk kettő) akkor már a 16 éves lányok vonzódnak majd hozzád. Szerintem az optimális a 2 év korkülönbség a fiú javára. Türelem! Ja és a normálisnak nem számít a külső.. Szerintem cukik az alacsony fiúk :) Amúgy kíváncsivá tettél.. Küldesz képet? 15/l
2014. ápr. 11. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!