Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan köszönjek el a beszélge...

Hogyan köszönjek el a beszélgetés végén?

Figyelt kérdés

Oké, tudom: 'Szia!'.

Első beszélgetés (chatelés facebookon) után egy ilyesmi elköszönés: ' Jó volt beszélgetni veled, ha gondolod folytathatnánk majd hétfőn suliban.:)Jó éjszakát!'

Első beszélgetésünk lenne. 17/f

2014. ápr. 12. 17:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Elöször beszélsz? Mé eddig mutogattál? :D
2014. ápr. 12. 17:24
 2/6 anonim válasza:
Most komolyan, ilyeneken problémáznak az emberek, hogy hogyan köszönjenek el? :)
2014. ápr. 12. 17:25
 3/6 anonim ***** válasza:
hát ez kész :)
2014. ápr. 12. 17:27
 4/6 A kérdező kommentje:

Kedves első nem, nem 17 évesen beszélek először, de azt értünk félre amit akarunk.

És nem az a problémám, hogy hogyan írjam le neki, hogy szia (fogyatékosnak néztek?! :D), hanem hogy úgy 'váljak' el tőle, hogy fenntartsam a következő beszélgetésig az érdeklődést és hogy kifejezzem valahogy hogy élveztem a beszélgetést.

2014. ápr. 12. 17:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Hmm szerintem ne azt írd, hogy majd hétfőn a suliban...

Jó volt beszélgetni veled, ha gondolod folytathatnánk majd.. Szép álmokat! :)

Naa én ennek örülnék igazán ^^

2014. ápr. 12. 17:48
 6/6 anonim válasza:
írd neki jó volt veled, beszélgetni :), késöbb vagy holnap még dumcsizunk lazán :)
2014. ápr. 14. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!