Mire gondolnátok?
Figyelt kérdés
Van egy férfi a közelemben,akivel gyakran találkozok, mivel mindig visszahív a rendelésére(orvosom). Sokat mosolyog rám, kedves velem. Viszont ha kettesben vagyunk,akkor zavarban jön. Múltkor véletlen a számhoz ért, úgy elkapta a kezét,mintha áram rázta volna meg. A legutóbb (múlt héten) megdícsért egy másik orvos előtte és utána olyan fura lett az orvosom. Volt ott még egy dr nő és megsimogatta az arcát, utána engem figyelt. Ideges volt,mert délután 3 volt és még nem evett,.... mert előtte műtőben volt. Mondta nekem,hogy legközelebb ne a kórházba menjek,hanem az sztk-s rendelőbe,mert már 3 lesz nem evett és nem pisilt. (így mondta) Én meg szóhoz sem jutottam,hogy aki eddig kedves volt velem, miért lett ilyen. Féltékeny azért,mert egy másik orvos megdícsért? Mintha arról én tehettem volna. Ti mire gondolnátok?2014. ápr. 12. 16:00
1/1 anonim válasza:
Szerintem megnyugszik később. Kérdőre ne vond semmiképp, majd ha evett meg ivott meg pisilt meg nagywc meg egy kiadós alvástól lehiggad és szerintem visszahív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!