Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresési előzményekben fura kulcsszavak. Ti mire gondolnátok?
Figyelt kérdés
A barátom 3 hónapig kint fog dolgozni külföldön. Úgy tervezte/terveztük, hogy mivel olcsó a fapados, a hétvégéket együtt tudjuk tölteni, tehát együtt gondolta ő is a továbbiakat. Igen ám, de a következő kulcsszavakat találtam az előzményekben nemrég: berlin, call girl, berlin, hookers, bordély (németül persze) stb... Én vagyok a paranoid? Ti is ugyanarra gondolnátok mint én? Aki kíváncsi, a saját leptopom volt, és a saját gmail accountom irányítópultjában találtam, tehát nem kutakodtam utána.2014. márc. 29. 13:20
1/11 anonim válasza:
Én ugyanarra gondolnék de nem hiszem, hogy most ettől nagyon megnyugodtál.
2/11 anonim válasza:
Mond neki, hogy már mehet is az első fapadossal a p-ba!
3/11 A kérdező kommentje:
hát igazából az itt a kérdés, hogy mitévő legyek, mivel ugye még nincs ott, most még nem történt semmi (vagy én nem tudok róla) de elég valószínű, h mit tervez...egy (még) meg nem történt megcsalástért jogosan akadok ki?
2014. márc. 29. 13:26
4/11 anonim válasza:
Szerintem jogos. Mióta vagytok együtt? Ha csak pár hónap érthető, hogy megcsalna és ez esetben szakítanod kéne. Ha több akkor meg kéne beszélni.
5/11 A kérdező kommentje:
2 év. De van ezen mit megbeszélni? Természetesen le fogja tagadni, hogy bármi ilyen szándéka lenne, hülye lenne beismerni, hogy "igen, azt tervezem h k#rvázni fogok majd berlinben." Mond valami magyarázatot majd, hogy miért keresett rá, én meg vagy elhiszem, vagy nem.
2014. márc. 29. 13:34
6/11 anonim válasza:
nyugi ha megcsal azt nem berlinben akarja elkezdeni csak folytatni... valószínűleg már itthon is megcsal, de ez az én véleményem, kérdezd meg őt, bár úgysem vallja be
7/11 A kérdező kommentje:
na igen, pontosan erre gondoltam én is...itt is minden lehetőség adott, miért ne élt volna vele idáig is...
2014. márc. 29. 13:40
8/11 anonim válasza:
majd mond egy olyan magyarázatot, hogy csak a barátjának nézte meg vagy valami ilyen átlátszó szöveget, ne legyél már naiv... persze ha ez így neked jó akkor hagyd
9/11 anonim válasza:
Szegény hülye nem ismeri a VPN-t :D
Am valszeg igen megcsalt már.
10/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat... azt hiszem én is tudtam már ezt, csak megerősítésre volt szükségem hogy szembenézzek vele. Nem könnyű:S
2014. márc. 29. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!