Lányok nektek alkatra melyik jön be jobban? (kép)
2014. ápr. 12. 11:13
11/17 anonim válasza:
12/17 anonim válasza:
E kettő közül inkább az első, bár amit a 4.válaszoló linkelt az se rossz.
13/17 anonim válasza:
14/17 A kérdező kommentje:
Azt nem értem amikor a lányok mondják valakire ,hogy túl izmos...Pedig csak férfias mert széles a válla,izmos a karja meg ilyenek nekik inkább az ilyen pávák jönnek be vagy nem is tudom minek hívjam. :D
2014. ápr. 12. 11:41
15/17 anonim válasza:
Csak a tizenéves lányoknak jönnek be az olyanok.
Nyugi, majd ha felnőnek megváltozik az ideáljuk is.
Bár mostanában úgy veszem észre, hogy többen a vékonyabbakat kedvelik korosztálytól függetlenül.
16/17 anonim válasza:
inkább az első, ha már ezek közül kell választani. nekem sosem tetszett a 2.típus, túl izmos, olyan mű, vagy nem is tudom... az első viszont cuki, csak nem elég férfias, szóval :D
17/17 moonlightsentinel válasza:
"Azt nem értem amikor a lányok mondják valakire ,hogy túl izmos..."
Tudod, ez olyan, mint mondjuk a lányoknál a smink. Ha egy lány óvatosan és ésszel sminkeli magát, az jól néz ki. De ha 6 réteg vakolat van az arcán, az már nem, és attól nem lesz semmivel sem nőisebb.
A fiúkon is a normális mértékű izomzat jól néz ki, de a túl soktól semmivel nem lesz férfiasabb. Nem az izomtömeg teszi a férfit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!