Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Más is jár, vagy járt hasonló...

Más is jár, vagy járt hasonló cipőben mint én? Hogy lehet, hogy azoknak a lányoknak, akik nekem tetszenek pont soha egyiknek sem jövök be és elutasít?

Figyelt kérdés
Aki bejön nekem, annak én nem jövök be és iszonyatos nagy számokról van már szó, több száz próbálkozásról... vannak lányok akik igent mondanának, de ők nagyon nem az eseteim, de kb senki másnak se

2014. ápr. 11. 11:01
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
ha szimpatikus és vonzó SZÁMOMRA (ez utóbbin a hangsúly) akkor persze igen
2014. ápr. 11. 16:05
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha így haladsz tovább még eltarthat ez egy darabig. Neked valószínüleg csak a nagyon szép lányok jönnek be, azok nagyrészének pedig csak a nyagyon helyes pasik, te meg nyilván nem vagy az.
2014. ápr. 11. 16:48
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nahát, nekem kismilliónyi csajom volt. De én meg KISZ-koromban nem lehettem a nótafa! Na, erre varrjál gombot!
2014. ápr. 11. 17:18
 14/14 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben jártam mint Te. Kamasz koromban folyamatosan állt a répám és igen ritkán akadt amkalom, hogy belógassam. Közben úgy alakult, hogy sokat edzettem lett formám és most, hogy elmúltam 30 nem mondom, hogy ragadnak de jut rendesen!
2014. ápr. 28. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!