Van egy 3 gyermekes csaj akire ráhajtok és megbeszéltünk egy "talit" de ott lesz az egyik gyerkőc is, mit kellene vinnem?
Figyelt kérdés
elég régóta barátkozom vele és végre rávette agát hogy legyen egy rendes tali de nem tudom mit vigyek neki mert ő ezt nem randinak mondja de mégsem mehetek üres kézzel szerintetek mit kellene vinnem?2014. ápr. 10. 21:23
11/11 anonim válasza:
Szerintem menekülj..nem is értem komolyan. Felnevelni nem akarod másnak a gyerekeit? Keress olyat akinek nincs gyereke. Egy ilyen nő nagyon elfoglalt, leköti a gyerek nevelés meg a meló gondolom, mert ha veled találkozgat feltételezem szingli. Gondolt át ezt a dolgot szerintem! Nem rosszindulat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!