Fiúk, mi a véleményetek a perverz csajokról? És lányok, mi a véleményetek a perverz pasikról?
Nem tudom milyenek azok a perverz csajok... :/
22/F
Undorít minden perverzió... pedig eléggé nyitottnak tartom magam. De nekem valahogy az ilyen pisi-kaki, szado-mazo, pelenkafétises izék nagyon nem férnek bele... Ahogy a pedofilokat, gerontofilokat, zoofilokat, nekrofilokat sem tudom megérteni, bocs...
Próbálok sok mindennel elfogadó lenni, amennyiben külső szereplőről van szó. De párkapcsolatban bármelyik kizáró tényező lenne nálam.
PearlDiver: az, hogy sosem hagy alább az étvágya, az nem perverzió. :)
A perverziók azok azok, amiket felsoroltam. A többi max pajzán. :D
15#: tévedés...
Itt nagyon sokan nincsenek tisztában a perverzió fogalmával. És sokan keverik, és a nyitott gondolkodásra, a szexuális túlfűtöttségre is használják.
A perverzió az az, ami a normál szexualitástól eltérő. Ez koronként változik, míg a 80-as, 90-es években az orál is perverziónak számított, ma az egészséges szexualitás része lett. Ettől függetlenül a perverziók nem férnek bele az egészséges szexualitás fogalmába.
Konkrétan a perverziók alatt a parafíliákat értjük.
Parafíliák:
Nem az orálra gondoltam perverzióként, hanem pl exhibicionizmusra, szerepjátékra, bilincsre, édes-hármasra.
Ezek szerintem az enyhe perverzitás kategóriájába sorolhatók.
A perverz nőkkel nincsen semmi bajom.
Szerintem mindenkiben lapul némi perverzió.
A perverz pasikhoz meg nem tudok hozzászólni.... némi beteg gondolat lappang bennem is.... de nem olyan szélsőségesek.
Meg a +pasikhoz" amúgy sincs közöm...
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!