Mit tennetek a helyemben elmondanatok annak az iletonek akit szerettek vagy ink meg futamodnatok, , roncsam el a baratsagunkat csak azert mert en bele szeretem?
Figyelt kérdés
Kerlek segitsetek! (L)2014. ápr. 9. 21:08
2/11 A kérdező kommentje:
De attol felek hogy tonkre teszek mindent :'(
2014. ápr. 9. 21:09
3/11 anonim válasza:
Nekem van egy lány ismerősöm, akibe én vagyok fülig belezúgva ( 2 éve a legjobb barátom is egyben ). Tök boldog volnék ha elmondaná nekem, hogy ő is így érez. 24F
4/11 anonim válasza:
Szerintem is mond el de utánna könyörögj neki hogy értsen meg téged, ne csak írd le hogy szereted és kész majd válaszol ha válaszol.. :D Nemtudm xDD de ha megkérdezed küldenél privi-be hogy mi volt kérlek?:)
5/11 A kérdező kommentje:
Kb en is erre vagyom de valahogy azt sugalja hogy Ö nem ezt erzi csak baratsagot... :/
2014. ápr. 9. 21:12
7/11 A kérdező kommentje:
Felek a valaszatol, nem tudom mit reagalna ra
2014. ápr. 9. 21:15
8/11 PearlDiver válasza:
Ha nem mondod el neki, marad ez a szerencsétlen állapot. Nyilván nem vagy túlzottan feldobva tőle...
Ha elmondod, alapvetően 2 eset van:
- visszautasít, de legalább kiálltál magadért és kifejezted az érzéseidet (ez bizony nagy szó)
- ő is szeret, vagy mondjuk belemegy egy kapcsolat építésébe, mert lát benne lehetőséget, akkor meg nyilván örülni fogsz
Szóval én azt mondom ne savanyodj meg a saját levedben.
24F
10/11 A kérdező kommentje:
Igen bele szerettem es nem tudom mit tegyek! :(
2014. ápr. 9. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!