Férfiak, nektek milyen szoknya tetszik a nőkön? 23/N
Most tekintsünk el az idióta válaszoktól, h a lehető legrövidebb mini. Persze akinek az, akkor írhatja azt is, de valós válaszokat várok, ha lehet korral.
Ha találtok képet olyanról, ami stílusban bejön nektek, jöhet a link is.
Utcára egy picit a térd alá érő sztem jól áll.
mivel vékony vagyok 158 cm/45 kg, így szinte minden féle jól áll. Szeretem a kicsit lengébbet, amiket linkeltem, de a testhez simuló mini nem jön be, mert szerintem az csak egy-egy alkalomhoz illik, mintsem utcára, egyetemre, hétköznapokra, ...
Hosszban térd és combközép közötti hosszúságúak tetszenek. Szerintem a térd alatti alacsony lányoknál nem igazán előnyös, de cáfoljatok meg, ha rosszul gondolom.
Szerintetek ezek elfogadhatóak, szépek?
Combközép. Nem kell hogy annyira mini legyen, hogy a bugyija is kilátsszon, de a legelső válaszoló által posztolt szoknyáktól például hülyét lehet kapni.
Pont a térd hajlatát, azt a görbületet "vágja le", ami boka mellett a legszebbé tudja tenni egy nő lábát.
Véleményt kértél, ez egy vélemény volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!