Vékony magas fiú vagyok a többi lent (? )
sportolok de nem vagyok az a kifejezetten kigyúrt alkat és az egyik lány osztálytársam beszólt hogy nem hiszi el hogy sportolok mert a sportolók kigyúrtak.
Szóval a vékony magas fiúknak tényleg soha nem lesz senkijük?
Én sem voltam soha kigyúrt alkat, mégis több párkapcsolatom is volt már. Nem volt meg az összhang, és hosszú távon nem működtek, így mindketten úgy láttuk, mással találjuk majd meg a boldogságot, de még soha nem jutottunk azért szakításhoz, mert nem voltak dagadó bicepszeim.
Ez annyira reális indok, mint minden lánytól legalább 80-as mellbőséget várni el.
Van akinek vékony és magas férfiak tetszenek, szóval nyugi! :-)
Az én párom is vékony. (Igaz mostanában felszedett egy-két kilót... :-D)
Mondjuk, mesélte, hogy előtte rengetegen visszautasították meg átverték, de aztán végül mégis lett valakije. :-) Szóval neked is lehet, csak keresni kell.
Hát nem foglalkozz azzal aki beszólt, nem tudhatja mióta és mennyit edzel; sőt lefogadnám, fogalma sincs a konditermek világáról..
Amúgy a sportos test előny, de hidd el, nem feltétel !!!
Akinek megnyerő a személyisége, az viszi majd a csajokat is.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!