Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, egy magas (>190 cm),...

Lányok, egy magas (>190 cm), elég vékony srácnak mik az esélyei?

Figyelt kérdés
Mostanában minden csajnak az izomtibik kellenek, én meg nem vagyok az, elégé vékony vagyok és még magas is, kb. 195 cm. Mennyi esélyem van a lányoknál akármire? (mindegy, hogy alkalmi vagy tartós)

2014. márc. 5. 21:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

nem ettől függ,

vannak magas lályok is pl

2014. márc. 5. 21:48
 2/16 anonim ***** válasza:
Sportolj.
2014. márc. 5. 21:48
 3/16 anonim ***** válasza:
oh, hi Dr. Akula :)
2014. márc. 5. 21:50
 4/16 A kérdező kommentje:
Sportolni sportolok ... mondjuk nem kondiba járok, de itthon fegyencezek elég jól. Csak nem zabálok mellé porokat, valahogy nem akarom elcseszni a vesém meg a májam.
2014. márc. 5. 21:50
 5/16 anonim ***** válasza:
49%

1. hülye vagy

2. hülye vagy, mert a porok szimpla étrendkiegészítők, TÁPANYAGOK melyek ártalmatlanok, olyan értelemben, mint amire te gondolsz

3. egyél akkor rendes házikosztot. sok szénhidrátot (tészta, teljes kiörlésű kenéyrfélék, rizs)

4. szarul csinálod a fegyencedzést is, ha nem fejlődsz

2014. márc. 5. 22:02
 6/16 anonim ***** válasza:
59%

Azok a "porok" nem cseszik tönkre se a májad, se a veséd :D

Kicsit nézz utána a dolgoknak, mielőtt ilyenet írsz. Vagy lehet más "porokra" gondoltál, de ami a boltban megveszel táplálékkiegészítőt semmi bajod nem lesz tőle. Lényegében kaja, azoknak akik nem tudnak olyan sokat zabálni mint amennyi tápanyagra szükség lenne.

De ha gondolod nyugodtan egyél meg minden nap 1kg csirkemellt rizzsel és ez még jobb is. De ki bírja pénzzel is? Fegyencedzésről meg annyit, hogy inkább járj el kondiba...

2014. márc. 5. 22:23
 7/16 anonim ***** válasza:

Igaza van az utolsó kettőnek.

Alaptudás nélkül hiába edzel..

2014. márc. 5. 22:26
 8/16 anonim ***** válasza:
59%
vese, máj? 0.o de fogykos vagy...
2014. márc. 5. 22:36
 9/16 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy nagyon gebe, és egészségesen vagy vékony, sztem van esélyed. Nekem pl. egyáltalán nem jönnek be a kifejezetten izmos pasik, bár én meg a mackósabbért vagyok oda :P.
2014. márc. 6. 00:55
 10/16 anonim válasza:
Írj nekem! :) L
2014. márc. 6. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!