Egy 170 +1-2 cm magasságú 16 éves fiú vagyok aki sportol, focizik és mellette edzeni is szokott ezért viszonylag izmos testfelépítése van. A nálam magasabb vagy velem egy magas csajok csak úgy tekintenek rám mint egy kedves, aranyos barát?
-edzek:(Fegyencedzés, Calisthenics, Street Workout).
-Én elég alacsonynak érzem ezzel magamat. Mondjuk egy 175 cm-es vagy esetleg 180cm-es lány mellett már elég furán érzem magam és szerintem ez fordítva is igaz.
-Lassan egy éve aktívan edzek. Nem vagyok ocsmány, kinézetem átlagnál jobb.
-Magasságom miatt van ez?
Én barátom 165 cm. Alacsonyabb nálam pár centivel, de szerintem ettől függetlenül jól néz ki. Ő is sportol, nagyon jó teste van, és korántsem én vagyok az első barátnője.
Szerintem te akár még nőhetsz is, csak aludj sokat. :) Valahol olvastam, hogy 7 óra alvás után kezd el a testünk azzal foglalkozni, hogy nőjön és viccen kívül ő kamaszkorában alig aludt. Biztos a genetika is közrejátszik, de annyira nincsenek alacsony szülei és a testvérei is magasabbak jóval.
Menjetek már ezzel az egész f_szsággal. Ezek e qva számok. Értitek számok?!?!?!?! Miért köttök mindent számokhoz?!?!?!
Nem elég magas, nem elég hosszú neki, stb....
Most tényleg?!?!?!?!
És kérddező tudod mi a baj? Az, hogy Te görcsölsz erre rá. Ha ezt elfogadnád és abból építkeznél ami van, akkor sokkal magabiztosabb lennél és hidd el a magabiztosáág lehengerlő tud lenni.
B_asszál a világra és az elvárásaira. Érezd jól magad :D...
én 168-170 cm magas vagyok. 27 éves vagyok.
14 éves korom óta nem nőttem semmit sehova !!!
EZ miatt vagyok még mindig szűz, aszociális lettem, kerülöm az embereket, társaságba nem járok.
Ez mind a magasságom miatt van.
Apám alacsony azért lettem én is alacsony, ezért utálom is. Nem beszélek vele, de nem csak ezért..
Utcára nem nagyon szeretek kimozdulni se, mert olyan rossz érzés fog el. Mindenki nagyobb nálam. Lehet azt monndai keressek 160 alatti lányokat, de csak meg kell nézni ők kikkel vannak 185 - 190 cm-es fiukkal.
Most is pl: annyira tetszik egy nő de nem tudok odamenni hozzá mert magasabb nálam.
Ha apád magas akkor nősz még ha ne mekkora maradsz.
jah még annyit hogy remélem aki 170 vagy alatta van nem csinál gyereket mert nem akarhatja hogy a fia szenvedjen !!!
En 158cm vagyok a baratom 178 :)
Hova valosi vagy?
Vorosvaron es kornyeken sok az alacsony csaj es pesten is lattam parat:)
16/L
13-as válaszoló tökéletesen elmondta!
Kedves 14-es. Sajnálom hogy ilyen környezetben vagy, amitől így gondolkodsz. Én például 165 vagyok, és kifejezetten a 170+pár centis fiúk tetszenek, de nem ez alapján döntök. Neked inkább a rossz kisugárzásoddal lehet baj és a folyamatos öndajnálatoddal. Ez utálják a legjobban a csajok, a nyafogó pasikat.
Köszönöm szépen a válaszotokat és hogy próbáltok segíteni nekem ez sokat segít. Köszönöm
Azt tudom hogy volt jó pár fullos csaj anno aki simán meglehetett volna csak nagyon kezdő voltam és nem időben léptem és már késő volt.
Ez miatt kifolyólag is kerülhettem CSAK a barátzónájukba.
Viszont olyannal is találkoztam már hogy egyből a barátzónába soroltak hogy én egy jó fej srác vagyok akivel lehet röhögni. Közölték velem hogy csak barátként tekintenek rám nem akarnak semmi többet.
Segítségeteket kérném hogy hogyan tudnék ezen változtatni?
Azokból a hibáimból tanultam hogy időben kell lépni és többször nem követem el legalábbis törekszek rá, de mégis nehézkesen megy nekem ez az egész...
Válaszotokat, segítő hozzászólásaitokat előre is köszönöm! :)
170 alatt szinte semmi esély egy pasinak a csajoknál. 170-175 között már jobbak az esélyeid, de ekkor kell kompenzálnod pl. azzal hogy jól nézel ki, stílusos vagy, gyúrsz, gazdag vagy stb... 175 felett már egész jó esélyeid vannak, de igazán akkor van esélyed a lányok kb. 95%-nál ha 180 centi vagy legalább.
hol élsz, pajtás? barlangban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!