Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy 170 +1-2 cm magasságú 16...

Asd980430 kérdése:

Egy 170 +1-2 cm magasságú 16 éves fiú vagyok aki sportol, focizik és mellette edzeni is szokott ezért viszonylag izmos testfelépítése van. A nálam magasabb vagy velem egy magas csajok csak úgy tekintenek rám mint egy kedves, aranyos barát?

Figyelt kérdés

-edzek:(Fegyencedzés, Calisthenics, Street Workout).

-Én elég alacsonynak érzem ezzel magamat. Mondjuk egy 175 cm-es vagy esetleg 180cm-es lány mellett már elég furán érzem magam és szerintem ez fordítva is igaz.

-Lassan egy éve aktívan edzek. Nem vagyok ocsmány, kinézetem átlagnál jobb.

-Magasságom miatt van ez?

2014. ápr. 9. 13:38
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Téged véletlenül nem balázsnak hívnak, aki mellesleg encsi lakos, vagyis bocs ha rosszul ítélem meg csak kérdezem, mert teljesen ezek a személyleírások illenek az egyik ismerősömre mint te...... még 1x bocs ha nem te vagy az :) :)
2014. jún. 24. 16:34
 22/24 A kérdező kommentje:
Nem, nem Balázs vagyok :) és nem is ott lakok
2014. jún. 25. 14:05
 23/24 anonim válasza:

én 168 centi vagyok.. jó testem sincs igazán, kinézetem talán az átlaggnál minimálisan jobb de semmi extra. Eddig az összes barátnőm magasabb volt nálam. az utolsó akivel több mint 3évig voltam együtt 176 centi volt..

Magassarkút ritkán vett fel, de még ez is elő fordult. Akkor se éreztem rosszul magam mellete.

Kisurgárzás, magabiztosság ennyi kell az egészhez. Az a lány aki a magasságod miatt nem kedvel meg annyit is ér. Ha meg beléd szeret valaki akkor annak a legkevesebb köze a magasságodhoz és a kinézetedhez van ^^

2014. nov. 6. 17:57
 24/24 anonim ***** válasza:

Ne törődj másokkal. Szerintem fölösleges ilyen miatt emésztened magad. Válassz nálad vagy egy magas lányokat, abból baj nem lehet. Ha meg a lány magasabb, Ő így fog elfogadni és te is fogadd el. Sokan nem a magasságot nézik, legalábbis én nem.

Nem tudom mennyit tudtam segíteni :)

2014. nov. 6. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!