Sutka Gábor kérdése:
Lányoknak kizárólag. Elég számotokra ennyi izomzat vagy több kellene?
2014. ápr. 9. 13:20
11/18 anonim válasza:
Az úszógumidon még lehet faragni, és akkor még nyersz 1-2 kilót amiből építhetsz egy kis izmot, ha annyira kritikus a súlyhatár.
12/18 anonim válasza:
Előző voltam.
Szálkásíts! Mert azzal izomtömeget nem nyersz, de megjelenésében karakteresebb lesz az izomzatod, és akkor nem kell aggódnod a súlyhatáron, mert nem léped át. De így elég puhosnak tűnsz.
14/18 anonim válasza:
Borzalmas, már bocs!
És nem az izom mennyiségével van a gond.
15/18 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelőhöz. semmi gond. elfogadom a kritikát. miért borzalmas kifejtenéd?
2014. ápr. 9. 14:16
16/18 anonim válasza:
Én nem vagyok az a "csak izmos pasikra bukom" típus, sőt, de nem tudom... A felsőtested valahogy fura. Pedig karodon látszik, hogy nem punnyadós vagy, de a tested... Szálkásíts szerintem is.
17/18 anonim válasza:
hova szálkástani? tudom, lányoknak szólt, csak érdekelt. most meg ott tartok, hogy felidegesítettek. mennyá szálkásítnai azt jóvan... ha tudnák, hogy az mit takar, meg mikor kell...fárasztó-.-
am egy kis mellizom kéne, bár tudom vannak oylanok, akik ott szinte semennyire nem képesek nőni(van ilyen ismerősöm). de próbáld meg, mert az adja a fő megjelenést, hidd el.
18/18 anonim válasza:
nem vagy valami izmos , inkább husis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!