Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért én jövök be a csajnak...

Miért én jövök be a csajnak ha nem is ismer és mások szerint ronda vagyok, a haverom meg csajmágnes?

Figyelt kérdés

Haverral szoktunk beugrani hetente egy üzletbe. Iszonyat szimpatikus az eladó csaj, nagyon pozitív kisugárzása van, megfogja az embert. Ha van szerelem első látásra/beszélgetésre akkor engem megtalált.

Tudni kell rólam hogy 16 évesen volt 1 barátnőm, ami 3 évig tartott, azóta 4 éve gyakorlatilag semmi. 1-2 bulizós/ivászatos szex történt, de kapcsolat vagy randi nem. Nem vagyok a csajok kedvence, inkább haverként néznek rám, a barátom akivel meg lógni szoktunk, ő az igazi csajozógép. Nem látni egy hétnél tovább ugyanazzal a csajjal. Persze szerintem ez már beteges, de annyi leszűrhető hogy kedvére válogathat a nők között.

Nem is álmodoztam az eladó csajról, ilyen plátói dologba mentem bele, gondoltam kár beleélni magam ha még az egyszerűbb, kevésbé helyes csajok is durván lepattintanak.

Most hétfőn újra voltunk bennt az üzletben, szokásos 1-2 mondatos csevegés (Amúgy rám annyira nem szokott nézni inkább a haveromra. Az én tekintetemre elkapja a fejét általában és lesüti a szemét). Valamin utána jól összevesztünk a haverommal, mire a fejemhez vágta hogy nem tudja befűzni a csajt, mert én kellenék neki csak én olyan balfék vagyok hogy észre sem veszem.

Hát el sem hittem. Aztán miután kibékültünk újra elmondta hogy hetek óta próbálja megdönteni a csajt, de még csak "randizni" sem hajlandó vele. És mivel ő nagy csajozó, úgy látja a jelekből hogy valamiért én tetszem neki.

Én ebből SEMMIT nem vettem észre. De tényleg.

Most mi tévő legyek? Megmondom őszintén hogy félek a csajtól, mert nem is értem hogy mit akar egy ilyen tőlem? Nem tudom hogy elég leszek e neki, vagy lehet hogy többet lát belém mint ami vagyok? Eddig mindenki azt hangoztatta hogy keressek hozzám illő nőt (ezt nem definiálta senki) és próbálkozzak olyanoknál akik nem jönnek be egyáltalán és majd kialakulhat később szerelem.

Mit gondoltok? Van esélye a "modellcsajnak" és a "másodhegedűsnek"?

2014. ápr. 9. 09:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy minden jól alakult, és reméljük, innen már sínen van a dolog.
2014. ápr. 14. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!