Egyedül beülni egy bárba ismerkedni gáz?
Figyelt kérdés
Sajnos a baráti társaságom nem valami bulizós típus :/ Csak hát egyedül se tudom mit kezdjek magammal. Csak nem fogok befurakodni egy haveri társaságba, egyedül meg senki se lesz rajtam kívül szerintem :D2014. ápr. 8. 19:36
2/10 anonim válasza:
Szerezz egy bulizos havert, pl. suliban osztalytars.
3/10 anonim válasza:
Gázabb mint egyedül moziba menni.
4/10 A kérdező kommentje:
Egyetemre járok és hát a szakomból adódóan elég sok a kocka :/
2014. ápr. 8. 19:39
5/10 anonim válasza:
Miért lenne gáz, előzőek? Egyedül megy, de ismerkedni, szóval később lesz társasága...
Nincs ezzel semmi gond, "falkában" mindenkinek nagy az arca, de ha egyedül kezded, az az igazán tökös :)
6/10 anonim válasza:
Én nem mennék egyedül, mert nem tudnék magammal mit kezdeni. De sokszor látok másokat egyedül beülni bárba, szórakozóhelyekre. Egyáltalán nem találom gáznak. Az mondjuk igaz, hogy általában az ilyen embereknek sok ismerősük van, és mindig oda-oda megy hozzájuk valaki dumálni egy kicsit.
7/10 A kérdező kommentje:
Én is ettől tartok, egyedül elég rosszul érezném magam :/
2014. ápr. 8. 19:45
9/10 A kérdező kommentje:
Gyere, mondjuk kétlem hogy miskolci lennél :D
2014. ápr. 8. 20:10
10/10 anonim válasza:
Nem, tényleg nem miskolci vagyok. Pestre még el is mentem volna, de Miskolc messze van innen az Alföld közepétől :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!