Létezik ilyen férfi egyáltalán? , ´ )
180-190 cm
Kedves (nem egy nagyképű macsó)
Aki nem a mű libákat szereti
Nem a szex a leglényegesebb a kapcsolatban
Normális alkatú
Katolikus
Lehet ámuldozni, de a barátnőm pont ilyet keres :) Csak érdekel, hogy létezik-e ilyen egyáltalán, vagy adjuk fel már az elején :D
19/L
Magam is beletartozom ebbe a kategóriába, de már foglalt vagyok :)
Nem tudom, hogy hol laktok, de érdemes a helyi ifjúsági közösségben "keresgélni", ha van ilyen nálatok - sok sikert! :)
Heh:D Majdnem.... Kisebb vagyok és nem tudom az alkatom normális-e vagy vékony.... szerintem utóbbi...
Katolikusnak katolikus, de annak ellenére, hogy heti 3x templomba vagyok nem vagyok mélyen vallásos. Lehet kicsit ellentmondásos, de ez is csak az én hülyeségem miatt van:D Mindegy hosszú.. Lényeg én nem feltétlen várnék házasságig, és egyéb dolog is van az egészbe ami megkérdőjelezhető.. mármint a vallásba részemről az egyházba meg főleg. De Istennek megadom az 50% létezési rátát. Ja... ennyire vagyok vallásos:D
De egyébként szerintem 100%, hogy van ilyen! Közel sem lehetetlen.... nem nagy igény szerintem. Vagy is... csak ez a talán - szerintem - túlzott vallásosság teszi naggyá. De egyébként abszolút vállalható. Sok szerencsét a barátnődnek!:D
a kérdés inkább az,hogy létezik-e olyan csaj,mint akit vázolsz?
mert gyönyörűen elképzelt kis tervek,de akárhány ilyen időre kúró "csak fél év után",vagy szabály fanatikus csaj ismertem,a legkeményebb is beadta a derekát 1 hónap után.
szóval inkább önismeretben kellene fejlődnöd,nem butuska elvárásokkal elodázni a dolgokat,miközben arról egy szó nem esett,hogy te miféle vagy,mit tudnál felajánlani cserébe a 19 éveden kívül?
Innen csak a katolikus nem stimmel. Sajnálom, de a keresztény vallás egy vicc, az egyházat meg egyenesen szánalmasnak találom.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!