Létezik ilyen férfi egyáltalán? , ´ )
Figyelt kérdés
180-190 cm
Kedves (nem egy nagyképű macsó)
Aki nem a mű libákat szereti
Nem a szex a leglényegesebb a kapcsolatban
Normális alkatú
Katolikus
Lehet ámuldozni, de a barátnőm pont ilyet keres :) Csak érdekel, hogy létezik-e ilyen egyáltalán, vagy adjuk fel már az elején :D
19/L
2014. ápr. 8. 00:17
5/31 anonim válasza:
Katolikus vagyok, de a szex egy párkapcsolatban kell. Vagy mit értesz ez alatt, hogy nem a leglényegesebb? Eléggé alapvető fontosságú, ha az rossz, hosszútávon meghalhat a kapcsolat.
6/31 anonim válasza:
Nem vagyok katolikus, de egyébként stimmel.
7/31 anonim válasza:
Szerintem a fehér etnikumot kifelejtetted.
8/31 A kérdező kommentje:
A házasságon belüli szexre gondoltam. Mert mi még maradiak vagyunk, és szerintünk így normális. Mondjuk így 19 évesen eléggé csökkentjük az esélyeinket, de így gondoljuk. Csupán az érdekel, hogy érdemes-e nekiállni keresgélnem ilyen férfi után , illetve nyugtassam-e meg a barátnőmet, hogy találunk mi is valakit :) (elsősorban neki kell a segítség)
2014. ápr. 8. 00:34
9/31 A kérdező kommentje:
Hopp, igen: NYILVÁN színtiszta magyar jöhet szóba :D
2014. ápr. 8. 00:36
10/31 anonim válasza:
Már az első pontnál elbuktam :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!