Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha a lányok mindig átnéznek...

Ha a lányok mindig átnéznek rajtam, azért a kinézetem a hibás?

Figyelt kérdés

Előszür azt hittem, hogy a személyiségemmel van baj. Viszont ez akkor is megtörtént, ha többen egy helyen ültünk és a lányok odajöttek hozzánk. Még mielőtt bárki egy szót is szólt volna hozzájuk, elkezdtek velük beszélni, én meg bármit mondtam, meg se hallották... pedig nem mondtam hülyeséget, csak egyszerűen le se szarnak. Miért van ez? Annyira ronda lennék? :( Annyira rosszul esik, és már nem tudom mit tehetnék ellene.....

16F

2014. ápr. 7. 21:20
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem te rendelkezel egy különleges tehetséggel, időközönként láthatatlan vagy!
2014. ápr. 7. 21:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen.
2014. ápr. 7. 21:26
 3/7 anonim válasza:
Szerintem azért mert nem vagy elég határozott és nincs nagy hangod. Nekem sincs, de én valahogy mégis szót értek velük.
2014. ápr. 7. 21:31
 4/7 anonim ***** válasza:

Küldj egy képet ,eldöntöm 14/L

:)

2014. ápr. 7. 21:32
 5/7 A kérdező kommentje:
#1:Biztosan.....
2014. ápr. 7. 21:43
 6/7 A kérdező kommentje:
# 3: Akkor talán mégsem azzal van a baj?
2014. ápr. 7. 21:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Lehet hogy mindkettővel...

Mert ugye ha tetszik külsőre egy srác, akkor oda figyelek arra mit mondd, még ha hülyeséget vagy csak 1-2 szót is mondd oda figyelek rá

De van olyan hogy mondjuk egy srác nem jön be egyáltalán külsőre de ha valami vicceset/érdekeset mondd attól még hogy nem jön be, elbeszélgetek vele. Tehát még ha ronda is vagy, egy jó beszélgetéstől a legtöbb lány nem zárkózik el, csak ha a beszédedből az jön le hogy nyomi vagy uncsi vagy.

2014. ápr. 7. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!