Szerintetek az evolúció miért alakította úgy, hogy a lányok a legkegyetlenebb fiúkhoz vonzódjanak folyton, miért baj az, ha egy fiú érzékeny, megértő, gyengéd és utálja az erőszakot vagy épp képes megkönnyezni egy érzelmelmes filmet esetleg?
Leírom az én nézőpontomat, nőként:
1. Nem kell, hogy kegyetlen legyen. Bár szerintem, csak a kérdező látja annak a többséget messz nem mindneki az.
2. Miért baj ha egy fiú érzékeny? Mert én nem vagyok az és marha idegesítő ha semmit nem lehet mondani neki mert összetörik a kicsi lelke. Persze, hogy a szeretteinket kímélni akarjuk, de egy idő után kibírhatatlan ha neked 0/24-ben 2x meg kell gondolnod mindent amit mondasz neki.
3. Megértő lehet az jó, csak nem kell túlzásba vinni.
4. Gyengéd, azzal sincs baj, csak a legtöbb srác nem tudja mit jelent ez, egy nő sincs porcelánból és időnként mindenki kívánja, az erősebb fellépést, durvább szexet, egy-egy erősebb beszólást csak hogy észhez térítsék őket ha elszalad velük a ló. Nem összekeverendő a bunkó viselkedéssel.
5. Utálja az erőszakot, ez nem igazán férfias. Meg nekem kicsit konfliktuskerülő felhangja is van. az meg nagyon rossz egy kapscsolatban. Félreértés ne essék az se jobb ha valaki keresi, de az életben vannak esetek amikor igenis erpszakosnak kell lenni, ha másért nem azért hogy ne gázoljanak át rajta. (plusz velem nem kompatibilis, én szeretem a kűzdősportokat, a fegyvereket, nem bántok senkit edzésen kikapcsolódom, és feltöltődöm, a kűzdelmek kontroláltak és kifejezetten játékosak részemről nem célom a sérülés vagy a fájdalom okozás).
6. Képes megkönnyezni egy érzelmes filmet, na nekem ez már túl érzelgős kategória.
A felsorolt tulajdonságok együtt nekem inkább egy kamasz fiút vagy kisfiút sejtetnek, nem egy férfit. Márpedig mellém határozott, céltudatos férfias jellem kell akire fel tudok nézni amilyen személyiségem van egy gyengébb jellemű vagy érzékenyebb srácot hetek alatt kikészítenék akaratomon kívül.
kérdező, ez csak egy vélemény és nem vagyunk egyformák. Biztos megtalálod a párod te is valamikor.
legkegyetlenebb....kizárt hogy ilyen pasi nekem kellene...
érzékeny - teljesen rendben van, senki sem robot. és nem is kellene olyan pasi aki érzéketlen...
megértő - alap
gyengéd - ez is rendben van, de az ágyban azért ne finomkodjon mindig...
utálja az erőszakot - ezzel sincsen nagy gond
filmen sírás - bocs de ez kicsit sok.
Nincs problémám azzal, ha egy férfi sír. A férjemnél is előfordult, nem is egyszer, és megvolt rá az oka mindig, teljesen megértettem... de nem egy filmen...azokon én szoktam nőként sírni.
Szóval azért mindent összevetve igen szeressen, legyen megértő, érzékeny lelkű, kedves, stb, de nem egy barátnőre van szükségem, hanem férfira... érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!