Mi a véleményetek arról, hogy a (nem jóképünek) született himneműeknek MINDENÉRT meg kell dolgozni verejtékes munkával, mig a nők megkapnak egy csomo kézzelfogható dolgot INGYEN?
Oké, hogy a pasiknak sokkal több lehetöségük van az önmegvalósításra, de mindennek irtózatosan nagy munka és küzdelem az ára! Ami már önmagában kirostálja a többséget.
Mindeközben meg ha csaj vagy, lehetsz akár egy ocsmány dagadék, akkor is kereshetsz pénzt igen könnyen és biztonságosan ilyen szexkamerás oldalakon.
nem egy lányhoz mentem már oda életemben. És a szebbek valahogy nem adták annyira a "labdákat"...tehát teljesen nyilvánvaló, hogy nem érzik úgy, hogy én elég jó lennék nekik.
Joképü pasinak már csak azért is jo lenni, mert ha jopasi vagy, a hozzád képest gyérebb csajok is még bőven szexik. És gondold el mit érez egy átlag csaj, ha egy jó pasi akarja hazavinni. Hát naná, hogy nem fog tulzottan ellenkezni...
Engem is megbámulnak az ocsmány hulladék ronda nők (bocs, hogy ezt mondom, de ez igaz rájuk)...mert hozzám képest ők a 2-3 kategoriával gyérebbek.
viszonylag jó pasiként mondom, hogy a magyar fiatal nők nagy része köpni való tetű buta sza*r.Vinnék el a románok őket....
És ez sok magyarra is igaz,elég nézni a választási eredményeket :)
Ok. feladom, megírtam amit tudtam, hogy nem visz előbbre ha csak másokat nézel.
Kérdező te nem teszel magadért, itt is csupán az általad igazságtalannak vélt dolgokat fújod. Végiggondoltad egyáltalán amit a válaszolók mondtak? Vagy lefoglalt a nők így megy úgy kezdetű nóta? Minden éremnek két oldala van, vannak kifejezések melyeket csak a nőkre használnak és vannak melyeket csak a férfiakra. Nem akarok azon veszekedni kinek van nehezebb dolga. (bár ha egy napra nő lehetnél nagyon meglepődnél mennyire más mint amilyennek elképzelted).
Csak azt tudom elmondani, amit tapasztalok az pedig az, hogy korántsem a szexkamerás oldalak a nők első számú kereseti lehetősége sokan nem élnek vele. És nem úgy látom, hogy az életbe a szakmámba vagy akár a magánéletbe könnyebb dolgom lenne mint egy férfinak. Van amiben könnyebb, van amiben nehezebb ezek nagyjából egyensúlyban vannak. Nem fogsz hinni nekem ebben biztos vagyok.
Viszont én elégedett vagyok a saját életemmel nem szorúlok folytonos megerősítésre és nem süt a szavaimből a keserűség úgy mint a tiedből kérdező. Én viszont nem a többi embert nézem és magamon sajnálkozok hanem teszem a dolgom munka után meg azzal foglalkozom amit szeretek (sport, család, állatok, kirándulások). Elég nagy összegben mernék fogadni rá melyikünknek boldogabb az élete.
és miben mérnéd le a boldogságot? :D
a nök nem értik meg, hogy a pasiknak valojában nem "könnyebb", csak a lehetöségeik másak.
A nöknek pl könnyen van szex.
De azt ne találjuk már ki, hogy egy pasinak könnyebb elörehaladni a munkahelyén? Nem könnyebb, mert azért is dolgoznia kell!
De egy nönek a szexért NEM kell megdolgoznia!
Kérdező, én nem tartanám áldásos dolognak és főleg nem nevezném törődésnek, ha csak és úgy érhetek el dolgokat, hogy széteszem a lábam.
Én inkább beállok a sorba a férfiak közé, és tapossanak el...!!!!
Tudom, hogy férfi oldalról szokás megjegyezni, hogy ha nők lenének, akkor végig kúrnák a világot... de azt elfelejtik, hogy ehhez gyomor is kell. Az meg a másik, ha van egy ilyen hölgy, akkor meg fel vannak háborodva... hogy merészeli...
Keveset jársz gyakorira..., de veled az élen mondom, mert te is ugyanezt csinálod. Sírsz, hogy egy nőnek akad, neked meg semmi. Gratulálok.
Én nőként csak azt tudom mondani, hogy a munkában nem előny, ha nő vagy, és ha egy tartós, boldog párkapcsolatra törekszel, akkor szintén semmivel sem vagy könnyebb helyzetben mint egy férfi.
Arról nem tudok nyilatkozni, hogy szexuális kalandokban, vagy csak úgy egy éjszakás mennyire könnyű egy nőnek mert ebben sosem voltak ambícióim.
amúgy van igazság hogy ha nem fizetnének ezért, nem csinálnák.A gyengeség miatt van az egész, mint a drognál is .Azért keresnek pénzt a sok gyenge emberen.
sok papucs miatt van nagy pofájuk ezeknek is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!