Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj, hogy a párommal nem kézzelfogható ajándékot adtunk egymásnak?
Az az igazság, hogy én valami egyedit akartam készíteni, és nem volt időm már beszerezni a hozzávalókat és megcsinálni... A barátnőm is azt mondta, hogy nem sikerült megvennie/megcsinálnia...
Viszont volt egy fenomenális ottalvós esténk, ami olyanra sikerült, amilyet már nagyon rég nem tapasztaltunk. S miután újra szóba került a karácsony, azt mondta, hogy ennél jobb ajándék nem is kell.
De nem kellett volna mégis valami apróságot vennem neki? Csak az tényleg olyan lett volna, hogy bemegyek, és beledobok a kosárba egy csokit és valami átlagosat, ami megint nem személyes, ezért nem tettem...
Hát én bevallom rosszul esne....én hetekkel elötte gondolkozok hogy minek örülne a párom, akit annyira sem érdekel, hogy egy apróságot beszerezzen....háát engem bántana, hogy ennyire nem gondolt rám:(
bocsi
Első válaszoló: Hát bizony emlékezetes volt :)
Második: Persze, utólag be fogom pótolni :)
Harmadik: Ne kéj bocsánatot, direkt a véleményekre voltam kíváncsi.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!