Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van esélye egy 16 éves lánynak...

Van esélye egy 16 éves lánynak egy 19-20 éves pasinál akinek van egy 24 éves barátnője akivel már nem igazán olyan jó a kapcsolatuk?

Figyelt kérdés
ti, hogy gondoljátok?:D szerintem nem igazán jönne össze, a barátnőim meg egyfolytában unszolnak és pesszimistának neveznek, pedig szerintem csak reálisan gondolkodom.:)

2014. ápr. 6. 20:26
1 2
 11/11 anonim válasza:

Nincs esély? Egy kis gondolkodásra ösztönöznék mindenkit.

Mivel emberi kapcsolatokról beszélünk nem jelenthetjük ki hogy van vagy nincs. Több mindentől függ: hogy nézel ki(pontosabban milyen a férfi ideálja), mik a szokásaid, mennyire rossz a jelenlegi kapcsolata, és még számtalan apró tényező.

A fő kérdés nem az, hogy van-e, hanem az, hogy mennyi, és akarod-e egyáltalán hogy legyen. Ha pl pont az ideálja vagy, vagy legalább ahhoz közel állsz, dolgos, házias vagy, mondjuk még a hobbitok is passzol akkor bizony van esélyed, nem is kevés.

Meg éri fel tenned magadnak a kérdést: Mit tudok nyújtani neki, amit a másik nő nem? Tudom e nyújtani neki azt amit a másik nő?

Mivel nem ismerünk sem téged, sem a férfit, sem a jelenlegi barátnőjét, így nem tudjuk megmondani, hogy mennyi esélyed van, bármennyire is mondogatják itt a többiek, hogy van vagy nincs. Ilyen konkrétan nem lehet ezt kifejezni. Mert ha azt vesszük, akkor az is esély hogy egy a millióhoz, vagy egy a milliárdhoz. Mindkét esetben van esély, de azért érezzük a különbséget amikor mondjuk mellé írom azt is hogy egy a tízhez :)

Annyit tudunk mondani, hogy VAN, de az már csakis rajtad múlik hogy mennyi. A barátnőid, pedig attól függetlenül, hogy azt mondják, hogy "fúúú hajtsál rá, meg már rossz a kapcsolat", stb, az csak egy dolog. Emiatt ne tegyétek tönkre egymás barátságát, ne vitatkozzatok, győzködjétek egymást, de azért ÉSSZERŰ javaslatokat elfogadhatsz tőlük ;)

Én azt tanácsolom próbáld meg. Ha több értéket tudsz mutatni mint a másik nő, akkor nagyobb eséllyel indulsz mint bárki más...

2014. ápr. 14. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!