Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tolószékes pasik hogyan...

Tolószékes pasik hogyan reagálnának ha segíteni akarna nekik egy lány?

Figyelt kérdés

Úgy értem, mivel ugye pasiról van szó, nem nagyon szeretik, ha segítenek nekik, én legalábbis ezt tapasztaltam, h nekik az degradáló...

Főleg ugye, hogy most kerekesszékesről van szó, nem akarom, h azt gondolja, hogy szánalomból vagy ilyesmi, szeretném megismerni, és gondoltam, h megkérdezem tőle, segíthetnék e vmiben, vagy mivel mehetnék oda hozzá?

a pasi 20 éves, és az átlaggal ellentétben szerintem jól néz ki, azt hiszem nem egész életében volt tolószékbe, mert sportosnak tűnik, jó a tartása... szóval nem tudom hogyan reagálna

2014. ápr. 6. 20:17
 1/5 anonim ***** válasza:
láttad az Életrevalók című filmet?
2014. ápr. 6. 20:19
 2/5 A kérdező kommentje:
nem láttam
2014. ápr. 6. 20:41
 3/5 anonim ***** válasza:
akkor most rögtön kezd el. majd utána gondold át ezt mégegyszer
2014. ápr. 6. 20:54
 4/5 A kérdező kommentje:
kérlek fejtsd ki, most butaságot kérdeztem vagy mi?
2014. ápr. 6. 20:59
 5/5 anonim ***** válasza:
nem, de tényleg nézd meg. nehéz elmagyarázni, hogy kezeld, de a film pont erről szól.
2014. ápr. 6. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!