Fiúk! Ha kiderül hogy egy lány metal-t hallgat, akkor abbahagyjátok vele az ismerkedést, vagy ez nem akadályoz titeket?
én az ellenkező oldalt képviselem, vagyis az elektronikus zenét kedvelők táborában foglalok helyet. de nálam egyáltalán nem hátrány egészen addig, amíg el nem kezdi küldözgetni a kedvenc számait, hogy hallgasd meg, csak ezt az egyet, lehet tetsznei fog. le lehet szólni, de én nem kedvelem annyira a rockot, plána nem a metált. vannak előadók akiket kedvelek, (régebbről, mikor inkább rockot hallgattam). szóval ha nem akarja rám erőszakolni a stílust, akkor semmi bajom sincs vele.
Ui.: bár fesztiválra nem tudom, hogy jutnánk el... na mindegy:)
Ez a kérdés, ez oszt igen.Tudsz valamit.Abbahagyják veled az ismerkedést,igen..persze,egyből. :D valószínű.
Akkor lenne gond ha utánád a metal-t.De gondolom 13 éves vagy,ilyen hülye kérdés után ez jut eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!