Laci911 kérdése:
Diszkriminálják a 180 alatti férfiakat?
Figyelt kérdés
Valahogy nem tudom el hinni , hogy a magasság nem számít ....2014. ápr. 6. 15:59
2/12 anonim válasza:
Nekem most velem egymagas barátom van. (180 alatti)
Szóval nem diszkriminálok senkit
3/12 anonim válasza:
Ez hülyeség, nekem mindegy milyen magas.
4/12 anonim válasza:
Az, hogy valaki neki tetszőt fiút/lány választ, nem diszkrimináció. Az lenne diszkrimináció ha gyereküléssel utazhatnál csak a buszon ;)
Milyen magas vagy?
5/12 anonim válasza:
Számít biztos,kérdés hogy kinek és mennyire.Én 185 cm magas vagyok és senkinek sem kellek,egy nőnek sem.Na?Nem ezen múlik,hanem hogy milyen pl. a testalkatod hozzá,mennyire nézel ki jól stb.
6/12 anonim válasza:
Nem igaz én pici vagyok nekem ezért teljesen mindegy mert hozzám képest szinte mindenki magyas.
8/12 anonim válasza:
én 173 vok és volt magasabb csajom is szoval no pata
10/12 anonim válasza:
Azok a törpe szerencsétlenek, akik nem bírnak becsajozni, azok diszkriminálják SAJÁT MAGUKAT, mert az alacsonyságukra fogják rá a sikertelenségüket. Pedig semmi köze hozzá, ha magasak lennének, éppolyan balf.$zok lennének, csak akkor valami más ürügyet kéne kitalálni hozzá.
Szóval ne amiatt sírj, hogy beférsz egy szék alá állva, hanem szedd össze magadat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!