Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagyon szerelmes vagyok! (? )

Nagyon szerelmes vagyok! (? )

Figyelt kérdés
Sziasztok, teljesen tanácstalan vagyok! Van egy fiú, egy suliba járunk de nem egy osztályba. Én 14, ő 15 éves...Szerelmes vagyok, nagyon! Szeretném leírni az eddig történteket röviden. Az egész úgy kezdődött, hogy megtetszettem neki, elkezdtünk beszélgetni, miután egyre jobban megismertük egymást, kezdtük nagyon megszeretni is. Egyre többet voltunk együtt, szinte már megszoktuk, hogy minden szünetben. Tudom, hogy tetszem neki, már elmondta, meg érezteti is. Aztán később elmentünk sétálgatni meg labdázni barátnőmmel és vele. Nagyon jól szórakoztam, azt csinálta, hogy valamivel asszem piszkáltam séta közben, ő meg felkapott...aaahhwww :3 (amúgy nem vagyunk kicsik, én 175, ő 190) Annyira jó volt, én vele szemben ölelem a kezemmel és a lábammal, ő meg tart. Eszméletlen jó volt. Utána búcsúölelést kapott. Ez volt az első olyan nap amikor máshogy éreztem...mintha nem is tudtam volna mit tenni. Az agyam azt mondta álj, míg a szívem azt, hogy gyerünk... Telt az idő, és egyre jobban és jobban megszerettem. Már nem telt el úgy pillanat, hogy ne rá gondoltam volna! Egyik nap én voltam az ügyeletes, persze végig velem volt <3 amikor felküldtek a szülők, hogy szóljak a gyereküknek. Ah...megfogta a kezem, végig úgy mentünk, utána vele szembe állt, szorosan, jó közel. A szemembe nézett, nem bírtam ki, hogy ne öleljem meg :3 sokáig öleltem, amíg ránk nem szólt az alsós tanár...később olvastam az órarendet, látta, hogy nem figyelek, és adott egy puszit...én meg viszonoztam :) Ahh miért van az, hogy ha velem van, kizárom a külvilágot?? A lényeg, hogy végig velem volt. Sajnos, utána 1 hétig nem láttuk egymást, mert osztálykirándulásom volt, miután hazaértem, ehívott. Megláttam és rögtön a nyakába ugrottam! Ő meg puszilgatta a nyakam :3 Nagyon édes és kedves srác :) Mindig van miről beszélnünk, imádom! Búcsúzóul mindig megölel, nagyon szeretem...Nem szeretnék barátot, de ezt tudja és mondta, hogy nem baj, ő attól még szeret, nem kell hivatalosnak lennie.De most mit tegyek? Ti mit tennétek? :3
2014. ápr. 5. 21:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ha szereted, és szerelmes vagy, és ő is így érez akkor miért nem szeretnél pasit?
2014. ápr. 5. 21:50
 2/16 anonim ***** válasza:
nem akarsz barátot? akkor nagyon hülye vagy . ha ez mind igaz amit mondtál akkor már csak hozzáállás kérdèse és már együtt jártok .én a helyedben ezt tenném remélem te is ezt teszed majd. dönts jól sok sikert
2014. ápr. 5. 21:52
 3/16 A kérdező kommentje:
Azért, mert...ez szánalmasan fog hangzani,de szüleim és testvérem nem támogatja. Főleg apám, én vagyok a pici kis hercegnője :( Ikertesóm meg folyton piszkál (lány) h 5 méter távolság, meg h e hülyítsem már :( Sosem ért meg. Azért nm mert nem szeretném elsietni, meg azért...nem akarom még az első csókot, a puszi meg 1 idő után unalmas
2014. ápr. 5. 21:52
 4/16 anonim ***** válasza:

Ez nagyon édes!

Ha szereted a fiút akkor ne tétovázz!

2014. ápr. 5. 21:56
 5/16 anonim ***** válasza:
figyelj ha az a srác tényleg normális és tényleg szeret akkor ne érdekeljen hogy mit mondanak szüleid vagy tesód (szülõkre azér' érdemes hallgatni) ha szeret és te is szereted akkor ne $z*rakodj mert a végén lecsapják a kezedrõl
2014. ápr. 5. 22:00
 6/16 anonim ***** válasza:
ez olyan édes :D
2014. ápr. 5. 22:01
 7/16 A kérdező kommentje:
Édesek azok akik szerint édes :3 Attól nem félek, hogy lecsapják a kezemről, bízom benn, és ő azt mondja, hogy csak engem szeret.
2014. ápr. 5. 22:04
 8/16 anonim ***** válasza:
akkor hajrá
2014. ápr. 5. 22:05
 9/16 anonim ***** válasza:

Elöljáróban annyit, hogy ha így megy tovább, egyre jobban meg fogod szeretni. Ez persze egyáltalán nem baj!

Nem egészen értem ezt a befejező mondatot, hogy nem szeretnél barátot. Gyakorlatilag szeretnél, csak félsz, mert a szülők nem támogatják. De ha nagyon akarod, elnyerheted a támogatásukat.

Viszont én inkább attól félnék hogy szegény srác várni fog-e rád. Most biztos úgy tűnik, de azért egy idő után fel kell vállalni.

A puszi amúgy nem unalmas, de ott van még az ölelés, és a csókot is előbb-utóbb biztos akarod majd :)

Aranyos vagy nagyon, és ne hagyd hogy mások beleszóljanak a dolgotokba. Lehet, hogy ez egy gyönyörű történet kezdete. Nem kell elsietni sem, de hadd kezdődjön!

2014. ápr. 5. 22:08
 10/16 anonim ***** válasza:
ha tényleg szeret várni fog rád ezt elhiheted
2014. ápr. 5. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!