Akkor most szerelmes belém vagy nem?
Figyelt kérdés
Kiderült és a fiú is megtudta hogy szerelmes vagyok belé majd aztán az egyik osztálytársam elmondta neki hogy szeretnék vele járni es ő erre azt válaszolta "járjak a levegővel" állítólag kicsit bunkó a lányokkal de nagyon szégyenlős és visszahúzódó nem nagyon beszél. De előtte mielőtt nem tudta hogy szerelmes vagyok belé nézett engem mikor lementem a lépcsőn akkor ő lassan fordított a utánnam a fejét meg még több eset kb 7-ezt mind a barátnőm mondta látta na meg a szemébe néztem de állandóan gyorsan elkapja a fejét . Igen ma meg megint nézett de csak egyszer és észrevettem csak akkor néz amikor en biztos nem látom. Bejelöltem facebookon állítólag ritkán van fent es fent volt szombaton es elküldtem neki a felkérést de nem reagált rá lehet megnézett es úgyhagyta. Én ezt nem értem akkor miért volt ez a sok eset? Vagy ennyire szégyenlős lenne es nem mondja el senkinek se hogy tetszik nekem xy? Meg egy csomó lány megvan neki facebookon vagy direkt nem jelöl vissza? Kérlek segítsetek es ne ìrjatok negatív kommonteket köszi! 14l2014. márc. 31. 16:09
1/2 anonim válasza:
Legyél másba szerelmes.Úgy viselkedik mint egy szűzlány.Ilyen fiú kell neked?
2/2 A kérdező kommentje:
Az mind1 hogy miert bele de erre a facebookos ugye ti mit mondtok?
2014. márc. 31. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!