Lányok ismerkedni (25f)? Kép lennt.
Figyelt kérdés
Képet privátba szeretnék kapni, aki küld, azzal szivesen ismerkedek.
Itt az enyém:
2014. ápr. 5. 20:32
11/19 A kérdező kommentje:
Hát itt (is). Az utóbbi hónapokba egyre ritkábban járok ki. Ugyan is most olyan helyzet van, hogy nincs társaság, akivel szivesen kimennék. Sokan külföldön vannak ebből a társaságból, meg a barátnősök meg inkább otthon ülnek...de velük nem is mennék ki este.
2014. ápr. 5. 20:51
12/19 anonim válasza:
Nagyon jó arcod van :) Merre laksz?
13/19 anonim válasza:
Jahm ismerős, az én barátnőm meg mióta bepasizott azóta hanyagol :D
14/19 A kérdező kommentje:
Egy lélek sincs aki ismerkedne velem :)?
Hova írok ki én is szombat este ilyeneket mi :DDD?!
Vagy csak simán nem jövök be az itteni lányoknak, úgy tűnik túlmagasra tettem a mércét :)
2014. ápr. 5. 21:19
15/19 anonim válasza:
Nekem a hajad nem tetszik, ha sötét hajad lenne, és kb 1 centivel hosszabb már ugranék az ajánlatra.
16/19 anonim válasza:
A 18 az Neked nagyon fiatal? :D
amúgy tényleg kár a hajadért, de mellőzhető.
17/19 A kérdező kommentje:
Utolsó, elég fiatal vagy...
Amúgy jól indítottál :D
A leírásban szerepel, hogy aki szeretne megismerkedni, az legyen olyan kedves, hogy küld magáról egy képet.
2014. ápr. 11. 11:40
18/19 anonim válasza:
Remek, csak tudni akartam hogy van e értelme. ;)
19/19 anonim válasza:
szerintem amúgy helyes vagy :) csak hát nekem már van barátom.... egyébként szívesen ismerkendék veled :) 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!