Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tévesen vettem a sráctól a...

Tévesen vettem a sráctól a jeleket? Mégsem tetszem neki?

Figyelt kérdés
Szögezzük le, nem egy hisztis tini vagyok, de már régen ismerkedtem, és most kissé csalódtam. :( Szóval van egy munkatársam - nem közvetlen munkatárs, a központi irodánkban dolgozik, ahova heti 1-2 alkalommal járok be. 2 hónapja ismerem, és a kezdetek óta folyton odajön hozzám, jópofizik velem, élcelődik (olyan kis viccesen) és már messziről mosolyog, ha meglát. Folyton engem néz, mikor épp nem figyelek, ha pedig én is odanézek, elneveti magát. Külsőre nem az esetem, ezért az elején nem foglalkoztatott a dogog, de egy idő után azt vettem észre, hogy jó kedvem lesz tőle, ha Vele beszélek, és hát... csak megtetszett. :) Nem feltűnően, de próbáltam kicsit jobban nyitni felé, viszont az utóbbi napokban nagyon elutasító és érdektelen lett irányomba. Nem nevet, nem jön oda, pedig semmivel sem viselkedem másként. Tegnap kifejezetten bunkó hangnemben szólt hozzám. Rosszul esik, mert már nagyon rég volt, hogy megtetszett bárki is. Teljesen belelovaltam magam, hogy lesz köztünk valami, és most úgy néz ki, mégsem. :( Rosszul ítéltem meg a viselkedését, és amit fent leírtam, az nem is jelentett semmit? Többet képzeltem bele a dologba?

2014. ápr. 4. 19:02
 1/6 anonim ***** válasza:
nyugi anyukám, van ennél rosszabb is
2014. ápr. 4. 19:05
 2/6 WheneverYouWant ***** válasza:

Nézd meg hogy másokkal hogy viselkedik... ha ugyanúgy mint veled akkor nincs semmi jelentősége. Egyébként sok ilyen ember van aki a munkahelyén így viselkedik a nőkkel.

Illetve lehetnek magán jellegű gondjai ami miatt rosszkedvű az utóbbi időben... ne add fel még. Kérdezd meg hogy mibaja mert észrevetted hogy másképp viselkedik.. és lehet hogy mond valamit ami meggyőző lehet.

2014. ápr. 4. 19:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is jártam már így egy fiúval, aztán kiderült, hogy csak nagyon stresszes időszakot élt át, a családjával is rengeteg probléma, zűr volt, sokminden összejött neki és nem nagyon akart belevágni semmilyen kapcsolatba ilyen körülmények között, azért lett elutasító. Szerette volna elérni, hogy keressek helyette mást, akinek több ideje van egy normális kapcsolatra. Aztán rendeződtek a dolgai és azóta együtt vagyunk. Nem kell mindig a legrosszabbra gondolni, mindenkinek lehetnek nehéz időszakai, amikor nem az ismerkedés, meg a társkeresés az elsődleges.
2014. ápr. 4. 19:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi #2-es, igyekszem nem feladni. :) Amúgy másokkal nem igazán beszélget, inkább csak a férfi kollégákkal. #1-es, nem vagyok az anyukád, hál'Istennek.:) Sajnálom, hogy nem üti meg a fontossági mércédet a problémám.
2014. ápr. 4. 19:19
 5/6 A kérdező kommentje:
De jó Nektek 3-as. :) A Te példát ad egy kis bizakodást.;)
2014. ápr. 4. 19:20
 6/6 anonim ***** válasza:
én is igy voltam mint a 3-aska, de már nem olyan mint elképzeltem korábban
2014. ápr. 4. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!