Fiúk! Ez mi? Tetszek neki? Vagy csak túl kedves?
Hétfőn volt az osztálykirándulás. Van a másik osztályból egy fiú akit jobban egy iskolai kiránduláson korcsolya közben ismertem meg jobban.
Állatkertben voltunk és ő mindig megvárt és mellettem ment vett nekem egy kürtöskalácsot is pedig nem is kérte.
Néha vitte a táskám is "hogy ne cipeljek annyit", végig nevettetett.
Barátnőim azt mondogatják h szerintük tetszek neki de én nem tudom. Suliban szünetben rám sem néz vagy nem veszem észre? Köszön, meg néha beszélünk ha nincsenek ott a barátnőim. Nektek mi a véleményetek?
Neki nincs facebookja mert egyszer feltörték es azóta nem csinált újat ezért még beszélgetni sem tudunk h megkérdezzem.
15/L :)
Ha meg akarod tudni tőle miért csinálja akkor kérdezz rá! nyugodtan odamész és:-gyere velem beszélnünk kell- elmentek és ott a többit.
Szerintem az iskolában azért nem beszél veled mert szétválasztja az iskolai és a normális életet (Jó tanuló?)
meg azért sem mert kicsit szégyellős (hogyis kell írni ezt a szót?: szégyenlős vagy szégyellős? :D) tehát beszélj vele vagy rögtön kezd úgy hogy: Figyelj nekem te nagyon tetszel és szeretnék kapcsolatot teremteni közöttünk te mit gondolsz? neked is tetszek én?- :D 1 próbát megér!! de szerintem a leírtak alapján szerelmes beléd a fiú hány éves?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!