Lányok, van ilyen eset?
Az hogy egy pasi helyes vagy csúnya....nos, ez relatív. Lehet aki nekem helyes az egy másik nőnek egyáltalán nem jön be vagy forditva.
A magam nevében nyilatkozva, nekem fontos a külső, valami meg kell fogjon benne/rajta, de ez nem feltétlen jelenti hogy jóképű kell legyen. Ha nem kelti fel ránézésre a kiváncsiságomat akkor nem mondom hogy lehetetlen helyzetben van, de csak a belsőjével nem biztos hogy meg fog tudni fogni. Forditott helyzetben már voltam, amikor egy külsőre igen sármos pasi egy lekezelő, tapló férfi volt.......az ilyen nálam mehet isten hírével :)
persze, van ilyen :)
a belső fontosabb is, és tényleg "megszépít", egy csak jóképű pasi sosem tudna megfogni, ha belül meg kongana az ürességtől :D
meg nem is szeretem a tipikus szépfiúkat, jobban tetszik ha valaki különleges, érdekes...pl a mosolya, ilyenek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!