Fiúk, a csúnya lányoknál miért nem kezdeményeztek? Miért nem adtok esélyt nekik?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 2. 19:57
11/20 anonim válasza:
20:05-össel értek egyet.
Ha már ugyanolyan arányban utasítanak vissza/nyitnak a csúnya lányok mint a szépek, akkor csak a szépet választom.
12/20 anonim válasza:
Én lány vagyok, de azért válaszolok. Én személy szerint utálom az ilyent! Senki sem tehet róla hogy hogy néz ki! Most ezért el kell ítélni?! Miért? Ez egy akkora baromság! Hozzám is odaszoktak jönni nem éppen "álomsrácok", DE még ha rossz kedvemben is vagyok, akkor is kedvesen válaszolok/ utasítom el. És nem mondom rá, hogy "tescos szatyor" vagy hogy ilyen nyomik nálam ne is próbálkozzanak. Mert tudom, hogy egy durva elutasítás mennyire letudja rombolni az adott személy önbizalmát. (Sajnos volt benne már részem, azóta változtam.) 16/L
13/20 LeftBehind válasza:
Ha már úgyis nekem kell tepernem + minden lány ugyanúgy elutasít, akkor mi az ördögért mennék oda olyanhoz aki nem tetszik?
14/20 anonim válasza:
12-es kedvesen utasítod el, és ettől azt hiszed neki jobb?
Még egy lánytól se hallottam, hogy adott volna olyan fiúnak esélyt, aki neki nem jön be.
15/20 anonim válasza:
12# Nem, nem hiszem azt. Ezt egy szóval sem mondtam. De azt tudom, hogy nem esik olyan rosszul neki, mintha elküldeném melegebb éghajlatokra. Volt már olyan eset, hogy kitartó volt a fiú, és rájöttem hogy egész jófej :) Mai napig is barátok vagyunk, és ez neki is megfelel..azóta már van barátnője ;)
16/20 anonim válasza:
mert aki nem tetszik, ahoz nem megyek oda. ez ilyen egyszerű. te se eszed meg a főzeléket önszántadból, ha az éppen nem ízlik. ilyennek lettünk kitalálva. az érdekel minket, és lányokat egyaránt, akinek számunkra vonzó a külseje. nem kell ezt bonyolítani
17/20 A kérdező kommentje:
Akkor miért háborodik fel sok srác, hogy "mi az, hogy a csúnya fiúk esélyt sem kapnak"?
2014. ápr. 2. 21:15
18/20 anonim válasza:
A szép lányok azért reagálnak nyíltabban a közeledésre, mert már van tapasztalatuk\önbizalmuk, míg egy csúnyább lánynak kevésbé, sőt talán még fél is a közeledéstől, mert azt hiszi, hogy csak bántani akarják, vagy szórakozni vele a háta mögött.
19/20 anonim válasza:
A fiúk nem szoktak, de a férfiak azok igen.
20/20 anonim válasza:
Kutatások bebizonyították, hogy egy telefonbeszélgetés során ha a fiú/lány azt hiszi, egy csinos, jóképű ellenkező neművel beszél, és úgy kommunikál vele, akkor a másik is szívesebben nyit, könnyedebben kommunikál. Végső soron csak attól nyit valaki könnyebben vagy nehezebben, hogy nézel rá. Ha másnak csúnya, de neked bejön, akkor érzékeli és aszerint ő is nyitottabbá válik. Ez mind szubjektív dolog, ízlés dolga, ha valaki vastag-vékony, szőke-barna, magas-alacsony, attól ugyanúgy megtalálhatja a párját. Nem egy nyavalyás szépségfarm a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!