Hogy hívjam el randira?
Figyelt kérdés
Van egy lány a suliból aki nagyon megtetszett nekem.Eggyel felettem jár én 9.-es vagyok ő 10.-es. Hogy kezdjek neki,attól félek hogy visszautasít,és mindenkinek elmondja és az egész suli rajtam fog röhögni Hogy ott az a hülye aki el akarta hívni XY-t randira.Nem is tudom mit képzelt hogy pont ővele..(tudjátok gondolom milyen rosszindulatúak a kamaszok)
15/F
2014. ápr. 2. 19:54
1/2 anonim válasza:
Ha még nem ismeritek egymást nagyon akkor szerintem mielőtt elhívod próbáld egy kicsit jobban megismerni. Ez azért jó mert akkor tudnád, hogy miket szeret és olyan randit tudnál szervezni ami biztos tetszene neki:) Szóval szerintem először barátkozz vele egy darabig és csak egy kicsit később hívd el. Így még az is kiderülne, hogy olyan típus-e aki szétkürtöli az ilyen dolgokat stb. vagy hogy egyáltalán a személyisége is tetszik-e.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi
2014. ápr. 3. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!