Manapság a pasik neten kívül szoktak valahol kezdeményezni?
Jah...előfordul.
Pl leszólítottam egy szőkét a sétálóutcán, miközben görkorizott.
Úgy hallottam, hogy szoktak, bár én nem tartozom közéjük, a hideg kiráz a gondolatától is. :S
32F
Ha olyan a lány, hogy megéri nála kezdeményezni, akkor igen. Pont tegnap hívtam el egy lányt randira, az más kérdés, hogy szinte biztos voltam abban, hogy igent fog mondani, mert ő tudta, hogy hogyan legyen nő. Az a baj veletek lányok, hogy pont ti vagytok azok akik várják a csodát, semmi jelet nem adtok a férfinak, sőt a kiszemelt pasival, gyakran szórakoztok és köröket futtattok. Bocs, én egy nőnek sem fogok pitizni.
Ó és jelek alatt nem kell bonyolult dolgokra gondolni. Lehet úgy mosolyogni, hogy a férfi tudja, az a mosoly csak neki szól.
Nálam csak házibulin, utcán nem.
Mondjuk én simán hozzászólok bárkihez, mert elfelejtem, hogy ismeretlen. Ma pl megijedtem, mert megváltozott a buszmenetrend, és odafordultam egy sráchoz, hogy miért és hogyan és mit tud erről, és meglepődve válaszolgatott nekem, aztán csak vigyorogtam, hogy ja jó, ezek szerint én maradtam le. Aztán a srác is vigyorgott és láttam rajta, hogy azt hitte, csak ürügyet kerestem a beszélgetésre, szóval szerintem sokan csak várják, hogy hozzájuk szóljanak. Akármilyen hülyeségre hivatkozva.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!