Csaj szólítson le srácot?
Figyelt kérdés
Tetszik egy srác, de esélytelen, hogy leszólítson. Folyton csak maga elé bámul, gyakran kimegy a suliban a folyosóra, de csak egyedül. Azt vettem észre, hogy fiúkkal nem, csak lányokkal barátkozik. Három lányt láttam eddig vele, nagyon tetszett ahogy hülyéskedtek és beszélgettek. Szólítsam le én? Ahhoz én is félénk vagyok, nem mehetek csak úgy od hozzá, így, hogy nem néz soha senkire "jelezni"sem tudok neki.2014. ápr. 1. 16:38
4/7 anonim válasza:
Ha lánybarátnői vannak és fiúk nem, akkor inkább hagyd békén őt.
5/7 anonim válasza:
Igen, lehet hogy 4-esnek van igaza, ezért is nincs semmiféle visszajelzés feléd, hiába parádézol elötte egész nap.
6/7 anonim válasza:
Nem mondta hogy parádézik egész nap előtte.
Ha adódik alkalmad akkor szólítsd le, igen! Mit veszíthetsz?
7/7 A kérdező kommentje:
Nem is volt még lehetőséem megpróbálni vele flörtölni, ha nem néz rám.. de gyakorlatilag mindenkivel ezt csinálja, kivé e azzal a három lánnyal, akik szerintem a barátai. Nemhiszem,vhogy meleg lenne, az látszódna rajta, nem?
2014. ápr. 1. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!