Mi értelme van annak, hogy ezt csinálja egy fiú?
Figyelt kérdés
Többször volt már olyan, hogy mentem valahova, és aztán leültem vagy irányt változtattam(visszafelé),és akkor megláttam ezt a fiút mögöttem pár méterre. Gyorsan lehajtja a fejét és zavarodottan a legközelebbi menekülési útvonalat választja, hogy ne jöjjünk egymással szemben, vagy ne tűnjön úgy,mintha csak követni akart volna.2014. ápr. 1. 12:53
1/6 anonim válasza:
Az, hogy tetszel neki de fél. Ennyi :)
2/6 A kérdező kommentje:
Mitől fél?
2014. ápr. 1. 13:29
4/6 Turismo válasza:
Attól, hogy Neked nem jön be és nem akar csalódni :)
5/6 anonim válasza:
nem fog nyitni, mert nem akar csalódni, így meg legalább annyi öröme van, hogy nézhet téged és azt gondolhat amit akar. (nem perverz értelemben!)
6/6 anonim válasza:
Általában egyébként az Asperger-szindrómások csinálnak ilyet. De lehetséges hogy tényleg csak nagyon félénk. Még lehet, hogy én is így tennék :P Könnyen elmondom itt, de a valóságban nem annyira :D Mondjuk talán annyira én nem vagyok súlyos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!