Túlzás lenne, hogy normális, intelligens elutasítást szeretnék (mondjuk egy levelet)?
Figyelt kérdés
Váltottunk pár levelet egy lánnyal, és szerettem volna őt jobban megismerni, ezt meg is írtam neki. Adott fb-elérhetőséget, hogy jelöljem be, és beszélgethetünk. Megjelöltem, írtam pár sort, de nem igazolt vissza, nem is írt semmit, pedig látta az üzimet. Hogy elutasított, az egy dolog, szíve joga, de nekem jobban esett volna, ha annyira méltat, hogy bocs, de nem vagy az esetem. Gondoltam, visszavonom a bejelölést, és ironikusan megírom, hogy megkönnyítem a dolgát, ne kelljen szégyellnie az ismeretségünket, én se vagyok hülye, rájöttem a lényegre, csak másabb hozzáállásra számítottam. Lehet, hogy túlzás, de én azért intelligensebb (vagy emberibb) megoldásnak tartom az egyenes elutasítást, mint a sunnyogást, és kevésbé megalázó a "nem jössz be nekem", mint a "nem igazollak vissza, nem is válaszolok, te meg várhatsz". Nem maga az elutasítás bánt, hanem maga ez a "stílus".2014. márc. 31. 21:55
11/11 A kérdező kommentje:
#9-10: Elég sok lánynak adtam volna esélyt, legalább az ismerkedésre, a legtöbben mihamar eltűntek, akiktől meg találkozót kértem, azok emiatt léptek le. És igen, az átlagos lányok is ugyanezt csinálják.
Amúgy nem mindenkinél tapasztaltam ezt az ingadozást, de van egy évfolyamtársnőm, ő ezt eljátszotta. Egyszer nem volt kitéve nála semmi, nemsokára az, hogy "kapcsolatban", utána megint semmi, utána az, hogy "kapcsolatban X. Y.-nal", utána semmi, utána megint "kapcsolatban X. Y.-nal" (ugyanaz a csávó). Erre mit lehet mondani? És ő még nem is annyira buta lány, mint a többség.
2014. ápr. 1. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!