Túlzás lenne, hogy normális, intelligens elutasítást szeretnék (mondjuk egy levelet)?
Szerintem nem túlzás elvárni, de nem is a nemtől függ, hogy mennyire kultúrált valaki ilyen téren. Nem vagyok túl jártas a témában, de nem kell nőkre általánosítani.
Én is azt vallom, hogy jobb egy "ne haragudj, nem jössz be, van más, stb" szöveg mint a nagy semmi, legalább is értelmes felnőttek közt nem okozna gondot megérteni. Főleg, ha előtte már váltottatok egy halom e-mailt, akkor alap lenne, mert aztán meg egyik napról a másikra semmi és nem érti az ember, hogy mi van...
L
Mondom, hogy eljutsz majd odáig, hogy ezt nem veszed fel! Nekem is idő volt, néha még most is felidegesítem magam, de gyorsan lehiggadok és megyek tovább.
Nem védek senkit, de szoktál írni e-mail-címet is? Lehet, hogy azért nem válaszol valaki, mert nem tud.
Érthető a csalódottságod, kedves kérdező. Van itt egy cikk, amit ma olvastam arról, hogy egyesek képtelenek nemet mondani. --> [link]
Ebben is megfogalmazzák, hogy az ilyen emberek nem vállalják fel az esetleges konfrontálódást, inkább hagyják, hogy szép csendben elhaljon a szóban forgó dolog. Hidd el, hosszú távon visszaüt majd rájuk ez az attitűd az élet egyéb területein. Ne vedd magadra, és ne szegje a kedvedet, hiszen tényleg csak őket minősíti a viselkedésük.
Sajnos tényleg ez a helyzet. Online társkeresőkön jó a 100 levélből 2-3ra érkezik érdemleges válasz, még akkor is ha mindenkinek személyre szabott, kultúrált levelet írsz.
Emellett az is igaz, amikor azt mondod, hogy az átlagos lányokban lehet a legnagyobbat csalódni. Szinte kivétel nélkül belőlük is előjön ez a féle viselkedés.
"Főleg, ha előtte már váltottatok egy halom e-mailt, akkor alap lenne, mert aztán meg egyik napról a másikra semmi és nem érti az ember, hogy mi van... "
A nők kivétel nélkül így lépnek le. Nem mernek változtatni, se igent mondani, se nemet mondani. Csak elvannak. Hány de hány olyan nőt ismerek, aki folyton panaszkodik valami miatt a barátjára, de lépni semmit nem lép. Állandóan elsunnyognak mindent, aztán a végén meg lesz belőle a nagy katyvasz. Érdemes megnézni FB-n hogy a 16 és 30 évesek között mennyire jellemő, hogy havonta kapcsolatban/majd egyedülálló, majd megint kapcsolatban és így tovább. Mindezt természetesen ugyanazzal a férfival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!