Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy régebbi melegfelvonulásról...

Egy régebbi melegfelvonulásról készült videón láttam egy srácot, többször is feltűnt a képen, hogyan tudhatnám meg, hogy ki ő?

Figyelt kérdés
Jellegzetes öltözéke volt. (De nem női ruha.)

2014. márc. 31. 11:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
33%

Ja hogy szakállas? Hát miért nem ezzel kezdted?

Ő a szakállas nő!

(Mostmár hivatalosan is troll a kérdés)

2014. ápr. 8. 13:39
 12/17 A kérdező kommentje:
Egy szakállas férfi, jellegzetes (de nem női) viseletben, aki lehet akár hetero is (szimpatizáns), vagy meleg, vagy bi. Mi nem érthető ezen?
2014. ápr. 8. 19:38
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

most nem tudom eldönteni hogy ez komoly?

vagy troll?

mert szerintem ez hatalmas fake :D :D :D :D

és kvajók a válaszok sráácok

2014. ápr. 15. 01:24
 14/17 A kérdező kommentje:

De mi lenne ezen a fake? Most komolyan kérdezem.

Ez olyan, mintha egy hetero srác nézeget videókat a youtube-on, mondjuk május 1-i majális ünnepségekről, és meglát egy lányt, és szeretné kideríteni, hogy ki az, ezért keres egy fórumot, ahol van rá esély, hogy a majálisra kijárók írkálnak, hátha valakinek ismerős lesz a lány, leírás vagy fotó alapján. (Privátban volt akinek küldtem fotót.)

A melegfelvonuláson rengetegen csak szimpatizánsként vesznek részt, tehát heterók. Ezért nem lehet minden résztvevőről eldönteni ránézésre, hogy hetero, biszexuális vagy meleg. Arról sem, akit én keresek. Mivel az öltözéke nem nőies. Nem transzvesztita, vagy ilyesmi. Csak simán jellegzetes. + szakállas. :)

Na most, ha valaki rendszeres pride résztvevő, akkor lehet, hogy van olyan (szintén pride látogató) ismerőse, akire ráillik a leírás (vagy maga a keresett srác olvassa ezt a fórumot és ismer magára). :)

Ennél jobban nem tudom szájba rágni. :D

Amúgy nem vagyok "homár", lány vagyok, és max csak reménykedhetnék, hogy ha meg is találnám az illetőt, akkor kiderülne, hogy csak szimpatizánsként vonult fel, azaz hetero. Ha nem az, akkor meg bebuktam, ennyi. :)

2014. ápr. 15. 03:41
 15/17 MrPifta ***** válasza:
nem troll, nem fake.
2014. ápr. 15. 13:03
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszi, Mr Pifta! :)
2014. ápr. 15. 14:27
 17/17 A kérdező kommentje:
/Ja most látom, azt a "homár vagy?" kérdést (amire reagáltam) már törölték is./
2014. ápr. 15. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!