Srácok! Ti azért dicsértek meg egy lányt (pl. hogy szép, vagy csinos, jól néz ki, stb. ) mert úgy is gondoljátok vagy csak be akartok vágódni?
Én csak annyit szeretnék a kérdező által leírtakhoz hozzátenni, hogy nálam például (34F), nem a külső számít annak eldöntésében, hogy le akarom-e fektetni a nőt vagy sem. Nem azt mérlegelem, hogy egy szinten vagyunk-e (ha már végülis ezt fejtetted ki). A külső nyilván számít, de nem az, hogy a közmegítélés alapján szép-e vagy sem.
Volt pár nagyon nagyon szép nő az életemben és azt kell mondjam, hogy az átlagos "szomszédlányok" bizony százezerszer jobbak az ágyban. Némelyik igazi dög, pedig ki sem néznéd belőle. Volt amelyikhez alig mertem hozzáérni, mert féltem, hogy összetöröm, de miután kezdeményeztem olyan volt mint egy állat.
A szép lányok (az általam lefektetett szép lányok) középszerűek az ágyban és ezt egyáltalán nem ellensúlyozza a szépségük.
Magyarul ha azt mérlegelem, hogy tegyek-e erőfeszítéseket, hogy az adott nőt ágyba vigyem, akkor két szempontot veszek figyelembe:
- Szerintem milyen lehet az ágyban
- szerintem mennyi erőfeszítés kell, hogy ágyba vigyem
ha a kettő arányos, akkor hajrá.
Ez azért elég általánosító, hogy a szép nők nem jók az ágyban a ''szomszédlányok'' pedig igen. Ez kb. olyan, mintha valaki azt mondaná, hogy a szép nők mind buták a csúnyák meg okosak és elbűvölőek, pedig mindenre van példa, fordítva is.
Lehetséges nem volt dolgod elég szép nővel ahhoz, hogy megállapítsd mennyire jók az ágyban. :-D Nem tekinthető reprezentatívnak.
Egyik nekem bizalmas srác barátomnak, nekem mesélte, neki legtöbbször nem nagy szám csajai voltak, de aztán összejött egy elég jóval, sokat dicsérgette nekünk, képet is mutatott róla. Tényleg elég szép volt és csinos, azt mesélte róla hogy okos és kedves is, vicces, és az ágyban is elég vad volt pedig ki se nézte belőle, mivel elsőre visszafogottnak tűnt a számára. De szétmentek, azt nem írhatom le miért, haverom elcs*szett valamit, ő is belátja miatta volt. Annyira elkeseredett, azt gondolta még egy ilyen nőt nem talál soha többé, összejött bánatában egy teljesen átlagos jelentéktelen külsejű nővel akit talált, de akinek még semmi stílusa sem volt, olyan jellemtelen, egyszer ha láttam élőben, üres. Róla azt mondta olyan volt az ágyban mint egy fadarab, bármit csinált nem reagált.
Úgyhogy azért ne vegyünk mindenkit egy kalap alá, szép és jó nők között is lehetnek ágyakrobaták és átlagos nők közt is középszerűek az ágyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!