Ti mennyi folyamatos egyedülállóság után kezdenétek elkeseredni, miközben szeretnétek kapcsolatot?
Figyelt kérdés
2014. márc. 30. 23:39
11/12 anonim válasza:
nagyjából egy kerek éve nem volt senki. és nem is próbálkoztam senkinél. volt, hogy lányok "udvaroltak", de nem akartam kapcsolatot, és most jelent pillanatban is így gondolom. Voltak jó részei, de még nem tapasztaltam olyat, hogy egyedül ne lenne jobb.
12/12 anonim válasza:
Én már belebetegszem a magányba. Nem találok egy normális 40es pasit aki rendes kapcsolatot akar pedig csinos nő vagyok. Irtó boldogtalannak érzem magam. Minden pasi csak szórakozni akar. Nem akarok egyedül maradni minden barátnőm családos nekem sajnos gyerekem sincs félek a teljes magánytól. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!