Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti mennyi folyamatos egyedülál...

Ti mennyi folyamatos egyedülállóság után kezdenétek elkeseredni, miközben szeretnétek kapcsolatot?

Figyelt kérdés
2014. márc. 30. 23:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hát ha 1 évig intenzív ismerkedés/randik..minden hétvégén szórakozóhely/utca/rendezvények/stb után se jönne össze semmi..igen rákapnék a fizetős hölgyekre....de hál istenek nincs ilyen problémám..még:-D aztán ugye ami késik...:-D
2014. márc. 30. 23:43
 2/12 anonim ***** válasza:

Én 1-2 max 3 hónapot asszimilalodok általában

de utána krízis van ha nincs csajom.

2014. márc. 30. 23:43
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem azért voltak ilyen-olyan kapcsolataim az életem során, de lassan kezdek belefáradni így 24 évesen. Utoljára tavaly volt kapcsolatom akiről már tényleg majdnem elhittem, hogy az igazi. De tényleg ebbe brutálisan bele lehet fáradni a sok csalódásba..
2014. márc. 30. 23:48
 4/12 anonim ***** válasza:

Elcsépelt:

Ami nem öl meg az meg edz....

Ebből indulnék ki akkor láncfűrésszel irthatnám őket

De azt tapasztalom némelyikük ott sír ahol senki se látja es

annyit szív hogy KOVI nem rendez különbet.

2014. márc. 30. 23:55
 5/12 anonim ***** válasza:
Most, ezt a kérdést olvasva.
2014. márc. 30. 23:58
 6/12 anonim ***** válasza:

Mindig is szerettem volna kapcsolatot,de idáig még nem jött össze egy sem.Hogy mikor kezdtem elkeseredni pontosan nem emlékszem már,de azért pár év után már eléggé rosszul érint a dolog.Szóval így 8 év után semmi eredménnyel,gondolhatod milyen érzés lehet...

22/F

2014. márc. 31. 00:01
 7/12 anonim ***** válasza:
A többiek itt hónapokról írnak, én már le sem merem írni.
2014. márc. 31. 00:07
 8/12 anonim ***** válasza:
Két hónapja vagyok hivatalosan egyedülálló, de az utolsó fél évben én már lélekben szingli voltam. Nem szexeltünk, nem is értünk egymáshoz, nem is nagyon találkoztunk, már csak szenvedés volt az egész, így azt már nem mondanám kapcsolatnak, sokkal inkább voltam akkor is egyedülálló. Még legalább egy évig nem áll szándékomban ismerkedni és újra kapcsolatba lépni. Ezelőtt 4 évig voltam, elég volt. Egyébként is sok más dolog áll előttem, nem hiszem, hogy lesz időm arra, hogy pasizzak, vagy azon sopánkodjak, hogy egyedül vagyok, vagy épp hiányzik a szex. Pont jókor lettem szingli úgy érzem.
2014. márc. 31. 00:27
 9/12 anonim ***** válasza:
Én fél évig teljesen jól elvagyok, utána már rám tör a magány érzet. Ettől még elvagyok a hétköznapokban, csak sokkal magányosabb leszek.
2014. márc. 31. 00:50
 10/12 anonim ***** válasza:

kb 3 éve egyedül vagyok

életem legboldogabb és legszabadabb korszaka

előtte mindig valami némber lógott a nyakamon

most soha senkinek semmit nem kell megmagyaráznom

hova megyek? hol voltam? mért ezt csináltam? mért így döntöttem? stb

szóval nem hogy elkeseredek de boldog vagyok tőle

aki kapcsolatfüggő annak biztos nagyon rossz

2014. márc. 31. 05:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!