Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Emberek! Mi a véleményetek az...

Emberek! Mi a véleményetek az új "cat style"-rol vagyis az új macska stílusú emberekről? (kép)

Figyelt kérdés

Most nézem ,hogy új fakta stílus jött a Yolo Swag Hipsterek mellé valami macska stílus a neve (Cat Style) nektek ,hogy tetszik? Kiváncsi vagyok ,hogy ez után mi fog jönni..

Kép:

[link]

2014. márc. 30. 17:49
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Ez a srác nekem szimplán swagnek tűnik. Fültágesz, New Yorkos pulcsi, kócos haj. Semmi új. Ez a macska stílus: [link]
2014. márc. 30. 22:40
 22/27 anonim válasza:

Ismerem ezt a gyereket Lizák Attila a neve.A testvére haverja vagyok. Nem Sawg!! Hanem ő a magyarország legmenőbb Macska Stílus hordozoja legalábis ő ezt mondja magárol. Utolso az eszed tokja az a macska stílus az a lány tigris lánynak hívja magát nem macska stílus..és nem swag..

Az Attila itt volt még tavaly swag:

[link]

A napokban átért a Cat Stylera ,aminek az a lényege ,hogy minnél jobban hasonlítson a macskákra a stílusban úgy mondják ,hogy Cica fiúnak kell elnned vagy Cica lánynak ez si valami sleng.

2014. márc. 31. 16:04
 23/27 anonim válasza:

22-es vagyok ezt kifejtettem:

Itt már a Cat Styles lett [link] azért külömbözik a swagtől .. Látszika képen is ,hogy van benne valami macskaság

2014. márc. 31. 16:14
 24/27 anonim ***** válasza:

Az a "lány" amúgy egy férfi, de mindegy. Ez a srác meg csak a lapos orra, a keskeny szeme, meg a málé szája miatt emlékeztet valamennyire egy macskára. A "stílusában" semmi új nincs. [link]

[link]

Már pár éve minden "menő" gyerek így néz ki. Tipikus hipster pulcsi kirakott inggallérral és tipikus swag haj fültágesszel.

2014. márc. 31. 18:13
 25/27 anonim válasza:
Megnéztem a gyereket..mér olyan nehéz másoknak felfogni ,hogy o ezt "Cat Style"-nek nevezni nem Swagnek meg minden..Nézétek meg Lizák Attila a neve ,amit már leírtak ide ,hog Cat Stylenek nevezi -.-
2014. márc. 31. 19:45
 26/27 anonim válasza:
Én ezt nem értem, mitől lenne macska? Egyébként aranyos srác! :)
2014. jún. 23. 12:35
 27/27 anonim ***** válasza:
vadiúj deGeneráció
2014. júl. 28. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!