Emberek! Mi a véleményetek az új "cat style"-rol vagyis az új macska stílusú emberekről? (kép)
Most nézem ,hogy új fakta stílus jött a Yolo Swag Hipsterek mellé valami macska stílus a neve (Cat Style) nektek ,hogy tetszik? Kiváncsi vagyok ,hogy ez után mi fog jönni..
Kép:
Ismerem ezt a gyereket Lizák Attila a neve.A testvére haverja vagyok. Nem Sawg!! Hanem ő a magyarország legmenőbb Macska Stílus hordozoja legalábis ő ezt mondja magárol. Utolso az eszed tokja az a macska stílus az a lány tigris lánynak hívja magát nem macska stílus..és nem swag..
Az Attila itt volt még tavaly swag:
A napokban átért a Cat Stylera ,aminek az a lényege ,hogy minnél jobban hasonlítson a macskákra a stílusban úgy mondják ,hogy Cica fiúnak kell elnned vagy Cica lánynak ez si valami sleng.
22-es vagyok ezt kifejtettem:
Itt már a Cat Styles lett [link] azért külömbözik a swagtől .. Látszika képen is ,hogy van benne valami macskaság
Az a "lány" amúgy egy férfi, de mindegy. Ez a srác meg csak a lapos orra, a keskeny szeme, meg a málé szája miatt emlékeztet valamennyire egy macskára. A "stílusában" semmi új nincs. [link]
Már pár éve minden "menő" gyerek így néz ki. Tipikus hipster pulcsi kirakott inggallérral és tipikus swag haj fültágesszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!