Emberek! Mi a véleményetek az új "cat style"-rol vagyis az új macska stílusú emberekről? (kép)
Figyelt kérdés
Most nézem ,hogy új fakta stílus jött a Yolo Swag Hipsterek mellé valami macska stílus a neve (Cat Style) nektek ,hogy tetszik? Kiváncsi vagyok ,hogy ez után mi fog jönni..
Kép:
2014. márc. 30. 17:49
12/27 A kérdező kommentje:
Nem kell ott lenni macskának az a lényege a stílusnak ,hogy ilyen cicásnak kell rá lenni azaz kb. a macskára kell hasonlítanni.. legalábis ez a lényege azt írta az a gyerek ki ,akit be linkeltem azt is írta ,hogy ez olyan stílus mint a Hipster,Páwa,Swag,Yolo :/ Ez a az legújabb stílus ezek mellett o.O
2014. márc. 30. 17:58
13/27 anonim válasza:
Imádom a macskákat, de ez a gyökér nem hasonlít egyikre sem!!!
14/27 anonim válasza:
15/27 anonim válasza:
De jó egyeseknek, hogy ilyen hü1yeségekre pazarolhatják az idejüket. Egyébként nem látom a különbséget a többi "stílushoz" képest.
16/27 anonim válasza:
de ez miért macska??? én is majdnem így nézek ki, kezdek aggódni
17/27 anonim válasza:
"Kiváncsi vagyok ,hogy ez után mi fog jönni.. "
Kutya stílus, akik kiírtják a macskákat
18/27 Mátranováki Fényevő válasza:
20 éve vannak macskáim, de ha bármelyikből valami hasonló pottyant volna ki egyszer is, biztos elégettem volna.. Aztán alufólia a fejre és mindent lefertőtleníteni.
20/27 A kérdező kommentje:
Nem tudom ,hogy miért Cez a stylus neve nem én hoztam létre ezt a stílust.. Nem is én neveztem el Cat Stylenek (macska stílusnak) ezt nem is kovetem ezt a stílust csak msot néztem ,hogy ez az új divat és csak kiváncsi vagyok a véleményetekre..
2014. márc. 30. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!